Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nehezen beszokó gyerekek...

Nehezen beszokó gyerekek anyukái, öntenétek belém egy kis lelket?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdtük az ovit. Kisfiam gyakorlatilag álomba sírja magát. Még akkor is sír, és kérlel, hogy ne hagyjam ott, amikor ott vagyok vele( beszoktatás van). Nem bírom ki, hogy ne bőgjek. Persze igyekszem nem elötte, de teljesen kész vagyok. Úgy kell rólam lehámozni :(
2014. szept. 2. 10:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom ma ment először oviba, és hát nem tudom hogy csinálja az , aki nem sír, de tényleg! úgy irigylem őket, engem már itthon fojtogatott a sírás ( nem várta az ovit, naponta meg kérdezte, hogy ugye még velünk maradhat...) , brutál nehéz! Egészen jó volt, míg nem jött egy üvöltő, anyukájába kapaszkodó, rettegő kisfiú... na akkor a kislányom is pityeregni kezdett... gyorsan szóltam az óvónéninek , hogy vigye be, érdekes akkor erős tudtam lenni, puszi, és eljöttem.... na azóta bőgök... és mi lesz holnap? vááááááááááááá
2014. szept. 3. 09:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Ma egész úton zokogott, hogy nem akar menni, az oviba is úgy kellett lehámozni rólam... Alig bírtam visszatartani, hogy ne törjek ki zokogásba...
2014. szept. 3. 10:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Eltelt egy hét. Mi újság azóta? Az én lányom jókedvűen kel, készülődik az oviba, mondókázik, dalol útközben. Megérkezünk az ovi épülete elé, és pityeregni kezd, majd átöltözünk, és keservesen sírni kezd, egészen addig, amíg érte nem megyek. Az óvoda előtt is hallani a sírását.

2014. szept. 11. 10:42
 14/16 anonim ***** válasza:
11 -es válaszoló vagyok, engem is érdekel hogy megy az ovi? Nálunk katasztrófa, és egyre rosszabb... :( ma reggel már itthon nagy sírás volt, nem akar öltözni, folyamatosan zokogva mondja, hogy nem akarja, hogy ott hagyjam, ő ott egyedül van, fél... és látom rajt, hogy nem csak hisztizik sajnos :( tegnap mikor érte mentem is pityergett, a dadus mondta, hogy egész nap sírt, nem evett semmit ( hozzáteszem az óvónők szerint nem sokat sír...). Itthon már este stresszel, nem tud elaludni. tagnap is 11kor aludt el... már én is kivagyok, kimerültem... és még csak 2 hét telt el...
2014. szept. 12. 09:59
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát nem túl rózsás a helyzet:( már este kezdi mondogatni, hogy másnap n akar menni... Éjjel is gyakrabban ébred. Reggel meg kezdődik a sírás. Anya ne hagyj ott, nem szeretem az ovit ... Nekem meg a szívem szakad meg. Az óvónők szerint bent már nem sír( nem tudom, igaz-e, vagy csak engem nyugtatnak.) tiszta ideg vagyok, minden reggel gyomorförcsöm van. Nem tudom, mikor fogja megszokni. A társai már mosolyogva szaladnak be, őt meg úgy kell betuszkolni.
2014. szept. 12. 22:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Már ma reggel sírva ébredt kislányom, hogy hiányozni fogunk neki az oviban... :( vigasztalhatatlan, hiába mondjuk, hogy ma még nincs ovi, együtt leszünk... ebből is csak az jut eszébe holnap milyen rossz lesz... :(
2014. szept. 14. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!