Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Anyukák! örültök, hogy elkezdő...

Anyukák! örültök, hogy elkezdődik az ovi?

Figyelt kérdés

jó egy kicsit fellélegezni,vagy,jobb volt,hogy együtt volt a család?

és nyáron örültem volna egy kicsit,ha ment volna néha,most meg elkeseredtem,hogy holnap újra kezdődik

2014. aug. 31. 14:04
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Én akkor örülnék neki, ha a kisfiam szeretné az ovit. De utálja. Külföldön élünk, már 1 évet járt itt oviba, de még mindig utál menni. Nem beszéli a nyelvet, mondjuk nem is nagyon segítik ebben. Nagyon nehéz, hogy csak velem van színte, meg apával, ha apa nem dolgozik. A férjemmel nem töltöttünk együtt pár órát, már 1,5 éve. Semmi segítségünk nincs, közben pedig pocakban a tesó. Egész nap játszani kell, vagy a házimunkát próbálom elvégezni.

Kedden kezdődik az ovi és örülök, hogy lesz pár órám, igaz, az is csak heti 3 nap, mert annyit jár. De közben nagyon aggódom és nagyon féltem a kisfiam, hogy, hogy fog boldogulni. De muszáj, hogy kicsit közösségbe menjen, mert csak velünk játszani, azt nem lehet...

Azt ígérték, hogy idén ráfekszenek a nyelvre, de sokat nem várok. Csak reménykedek...

2014. aug. 31. 14:26
 2/10 anonim ***** válasza:

En orulok neki. Mondjuk o bolcsibe is jart egy evet, igy neki nagyon hianyzik a kozosseg. Most voltunk egy hetet beszoktatason es nagyon elvezte. Szerdatol mar ott hagytam egesz delelott. Mindenki meg volt vele 'elegedve' es nagyon dicsertek. Alig varja, hogy holnap ujra vigyem. Tudja, hogy mar ott alszik.

Raadasul a hugaval is tudok vegre erdemben foglalkozni. Ideje mar, szegeny teso miatt sokszor hanyagolva volt es alig tanitgattam erre-arra (7hos).

2014. aug. 31. 14:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Nálunk3 hétig nem volt csak ovi, abból 2őt voltam itthon vele. Imád oviba járni, de jó volt együtt lenni, összebújni stb.
2014. aug. 31. 14:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Akármilyen csúnyán is hangzik, én már alig várom, hogy elkezdődjön. Kisfiam a nagycsoportot, kislányom a kicsit kezdi, és van egy 1 évesem is. Jó lesz kicsit csak vele foglalkozni, a nagyok mellett erre nem igaszán volt lehetőségem, mert a férjem szinte egész nyáron kiküldetésben volt (most is kint van) külföldön. Nekem hosszú volt ez a 3 hónap, mert már júniusban nem ment a nagy oviba.
2014. aug. 31. 15:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Egy hónapot volt csak itthon, júliusban, egyébként végig járt oviba. Csak augusztusban voltak másik csoportba, nem a sajátjukba, de így is a fél csoportja ott volt.

Úgyhogy nekünk nem kezdődik az ovi, csak a saját csoportjában folytatódik... :D

2014. aug. 31. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:
én is várom.A lányom ovija 6 hétre zárt be.Közben én is voltam 2 hetet itthon de maradék heteken mamával volt.Nagyon megunták már egymást.Ott lesz az oviban jó helyen és nem kell állandóan szervezkedni így hogy hova tegyem stb.Az öccse most kezdi a kiscsoportot ő bölcsibe járt egész nyáron,legalább egy helyen lesznek.
2014. aug. 31. 17:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Én örülök nagyon. :) 2 hónapot voltak itthon a gyerekeim, a kisebbik most kezdi újra a kiscsoportot, (januártól jár oviba), a lányom már iskolás. Mivel saját vállalkozásban dolgozom, így jöttek velem a munkába, ahol anyum vigyázott rájuk (az ő házukban van az iroda), de elég macerás volt, hogy max fél óránként csakis kizárólag én voltam jó valamilyen sürgős feladat elvégzésére. :) Így azért már nyugodtabb lesz. Szerencsére a fiam is várja, pénteken kicsit ki is akadt, hogy még a szombat vasárnapot is ki kell bírnia a kis barátja nélkül.
2014. aug. 31. 20:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem most fogja kezdeni a kislányom az óvodát eddig csak ketten voltunk itthon, én megyek vissza dolgozni. Úgy érzem nagyon kell neki hogy gyerekekkel legyen. Ezért várom, mert tudom, hogy Neki erre már szüksége van. Másrészt az a szoros kapcsolat amelyben voltunk - kinyújtom a kezem és ott van - immár negyedik éve... nem lesz... szóval nem tudom hogy ezt hogyan fogjuk viselni. Valószínűleg én nehezebben. :-(
2014. aug. 31. 20:53
 9/10 anonim ***** válasza:
lányom egésznyáron járt oviba kivéve 1 hónapot.
2014. szept. 1. 05:55
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm-most meg hiányzik,hogy nincs itt
2014. szept. 1. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!