Anyukák ti hogy éreztek az oviba hordással kapcsolatban?
Persze, meg vissza is 15 perc.
Jogsira adsz pénzt? Hát autóra? Megköszönném...
"Nem a probléma a probléma,hanem a problémához való hozzáállásod"
Esik? És? Öltözz fel.
Az után futót felejtsd el, egy kaktuszt sem szállítanék benne,nem hogy gyermeket.
Nem magamat féltem ne aggódj. De ha az 1 évesemnek tüdőgyuszija lesz mit csinálok? Öltözködés ide vagy oda!
Egyébként meg mégegyszer elmondom hogy a gyerek lassan 6 éves azért KELL oviba hordani. Jó lenne ha a szemétkedő mintaanyuka akinek a kölkei 12 éves korukig a csöcsein lógtak, reagálna !!!
Nem, nem adok pénzt jogsira és autóra, gyűjtsél, én is azt teszem, hogy könnyebb legyen a 3 gyerekkel. Vagy téged ki kell szolgálni vagy mindent a párodtól vársz el?
Én két kisgyerek mellett terhesen is visszamentem dolgozni, mikor a 2. gyerekemmel lejárt a gyed, még gyesre se mentem, mert teljes munkaidőben dolgoztam terhesen, tavaly még nem járt a gyes mellette. És? Most jobb gyedet kapok! Tettem érte, neked is tenni kell, a valamin változtatni akarsz, mert neked az úgy nem jó, akkor tegyél érte, mindenki tud, csak akarni kell.
Ha 1 éves a legkisebb, akkor dolgozni is tudsz mellette, a két nagyobb oviban, a pici esetleg bölcsi vagy nagyi, ismerős vigyáz rá, meg kell oldani. Sok 3 gyerekes anyuka dolgozik, nem gyesen, gyeten üldögél otthon és siránkozik, hogy jaj, miből legyen jogsi, autó, ennivaló?
Ha 3 gyereket terveztetek és tudtad, hogy neked nem jó úgy, hogy gyalog menj oda-vissza 15 percet, akkor nem most kell sírni, hanem akkor kellett volna gondolkodni és lerakni a jogsit, mikor könnyebb lett volna. Ha meg nincs rá pénz, dolgozni kell, nem te lennél az egyetlen 3 gyerekes anya, aki dolgozik. Ha most is jól megéltek, akkor a fizu vagy eg része mehet félre jogsira, olcsóbb használt autóra, nem rögtön 3 milliósat kell venni.
De, most mi gondolkodjunk helyetted?
Egyébként nem az 1 éveset félted, miért kapna tüdőgyulladást? Fel kell öltöztetni, reggel fél óra meg délután fél óra, nem a világvége.
Én februárban a 2 hetesemet már vittem az oviba, muszáj volt, semmi baja nem lett. Most is viszem, 6 hónaposan.Nekem is jó 20 perc, esőben még talán több is. Korábban kell indulni. Korán kell kelni, erről szól egy 3 kisgyerekes anyuka reggele, nem kelhetsz 7-8 órakor, ha gyalog mész mindenhova.
Nálunk is esik az eső, 7 órakor csillapodott, elindultunk, hazafele nem is esett, most szakad, de a gyerekek oviban. Ennyi. Ja, és már reggel fél hatkor felkeltem. Ez ezzel jár, te alapból csak lusta vagy. Elhiszem, hogy fáradt, de te vállaltad.
"Jó lenne ha a szemétkedő mintaanyuka akinek a kölkei 12 éves korukig a csöcsein lógtak, reagálna !!!" - Itt kire gondolsz ezekkel a kedves szavakkal? És mit reagáljon?
A stílusod hagy némi kívánnivalót maga után! Egy megsavanyodott, önállótlan ember vagy. Senki nem írt ilyen stílusban, mint ahogy te válaszoltál az utolsó kommentedben. Én sem értem, hogy mit is vársz tőlünk. Javasoltak itt neked több mindent, biztattak is sokan, te meg így válaszolsz? Nem tehetünk róla, hogy neked nehéz, és nem is akarod a pozitív oldalát látni semminek!
Egyébként hány éves vagy, és mi a végzettséged?
Akkor olvasd el az 5ös választ. Azért adtam be oviba hogy könnyebb legyen...hát hogyne. 5 éves kor felett kötelező! Bssza meg.
Nagyi...ugyanmár. Ausztriába "takarit". Anyámmeg dolgozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!