Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Anyukák ti hogy éreztek az...

Anyukák ti hogy éreztek az oviba hordással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én nem örülök neki, sőt. Nekem fárasztó, sosem szerettem. 3 gyerekkel gyaloglok 15 percet,majd 2 gyerekkel vissza. Fárasztó, utálom nagyon. Hétfőn kezdődik :( Közben reménykedem, hogy az 1 évesem ne legyen beteg.
2014. aug. 29. 08:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Miért is?
2014. aug. 29. 10:41
 12/31 A kérdező kommentje:
Azok után, hogy azt felételezted rólam hogy azért adom be a gyereket oviba hogy nekem könnyebb legyen...inkább elkönyvellek egy buta libának, jobb ez így :)
2014. aug. 29. 10:48
 13/31 anonim ***** válasza:
33%
Buta liba vagy te, én nem könyveltelek el semminek! Csak nem értem, hogy hogy tervezted a gyermekeid intézménybe hordását. Tudtad, hogy a férjednek nem olyan az időbeosztása, segítség nincsen, akkor neked kell megoldani. Amit már itt javasoltak nem jó, csak siránkozol. Azt nem én írtam, hogy jobb neked, ha a gyereked oviban van.
2014. aug. 29. 10:51
 14/31 A kérdező kommentje:

Az esetleg eszedbe jutott már, hogy 6 év alatt mennyire megtud változni minden? Munkahely, lakhely stb..

és innentől legyetek szivesek a kérdésre válaszolni. Köszi

2014. aug. 29. 11:35
 15/31 anonim ***** válasza:
74%
Nekünk 45 perc oda, mert meg kell állni minden kavicsnál, vissza 30 babakocsival, a kicsi levegőzik én meg 'sportolok'. Ez van.
2014. aug. 29. 11:59
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
És ha úgy próbálnád felfogni, hogy van egy kis állandóság a napotokban? A másik kettőnek állandó napi séta, levegőzés, jókat beszélgethettek közben, Neked is kikapcsolódás, elmész otthonról, lehet tudsz más szülővel is beszélni pár szót, ilyesmi. Hazafelé a másik kettővel jó idő esetén lehet valami programot kitalálni. Mi megeszünk egy joghurtot egy padon vagy gesztenyét keresünk, próbáljuk élvezni a mindennapokat. Csak egy gondolat volt.
2014. aug. 29. 15:10
 17/31 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Én vagyok a bicajos.

Szóval egy utánfutó 30 ezer körül van;nekem ez 3 havi bérlet ára,megéri,legalábbis nekem biztosan jól fog jönni még 1 gyerekkel is.A bevásárlás is bele fér így :-)

Hát,nem tudom,ha nagy a forgalom,akkor nem a legjobb,de felénk használható lenne.

2014. aug. 29. 18:55
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Volt hogy fárasztónak éreztem, de alapból nem volt bajom soha.

Azért, mert így legalább időben beindult a nap! Legkésőbb negyed 9-kor el kellett indulni! Nemlehettemmég 9-kor is pzsamában.

Elindultunk, leraktuk a nagyot, a két másikkal elmentem vásárolni, aztán játszótérre, aztán főztünk, ettünk, aludtunk és rögtön alvás után mentünk a nagyért az oviba, és még hazafele még egy játszótér.

Szóval lehet hogy macerás ennyi gyerekkel msázkálni, de így legalább megvan a fix napirend, akkor is muszáj csinálni, ha nincs kedved, ha szakad az eső.

Én szerettem ezt a napirendet nagyon, és hiányzik is.

Most hármat rakok le reggelente, és rohanok dolgozni. Mir ebeérek dolgozni, már vagy ötször leizzadok, nnna ezt jobban utálom.

Úgyhogy szerintem pozitivan fogd fel, hogy így legalább szépen beindul a nap, mehettek vásárolni, sétálni, stb :) :) :)

2014. aug. 29. 22:42
 19/31 anonim ***** válasza:
56%

Nekem is 3 gyerkőcöm van. Tavaly én is vittem a nagyot, jött velem a kicsi is, plusz terhes voltam. Nekünk is kb. 15-20 perc a séta, attól függ, a gyerekeknek milyen kedvük van, hányszor kell megállni. Idén már a középső is kezdi az ovit. Nekem nem volt nagy gond elsétálni, kifejezetten szeretem a kora reggeli levegőt, főleg ősszel. Persze akkor macerás, mikor esik az eső, szélvihar van, vagy hóvihar. Hát, sajna ez van. Jogsim nekem sincs, autót így is a párom használja munkába.

Hétfőn már 3-an megyünk, vagyis a két nagyobbal, mert ugye a középsőt beszoktatom, apa szabit vett ki a jövőhétre, hogy a most 6 hónapos picire vigyázzon, míg én az oviban vagyok. Egyébként, mikor még csak a nagy járt, akkor a másik gyerkőccel mindig megálltunk picit hintázni hazafele, ha olyan volt az idő, elmentünk a boltba, majd haza. Persze, sokszor 10 óra után értünk haza, mivel mi is csak gyalog közlekedünk. De, egy jó nagyot sétáltunk:)

Fél 3-3 között mentem a gyerkőcért, most is így fogok, akkor kelnek, uzsiznak.

Mondjuk idén inkább úgy fogom már csinálni, hogy inkább ovi után a gyerkőcökkel vásárolok majd (nincs velük gond) vagy mielőtt megyek a gyerekekért, így reggel mikor elmegyek értük, akkor nem kell boltba menni, max. a kisboltba kenyérért, de az meg útba esik, így hamarabb hazaérek, a kis 6-7 hónapost még nem nagyon fogja a játszótér érdekelni, így mindent meg tudok délelőtt csinálni, délután meg a gyerekeké, köztudottan szeretnek hiperbe járni, ha nagyon muszáj megvesszük ovi után ott, a holnapra való dolgokat, így talán még a pékáru is frissebb lesz másnap reggelre.

A biciklis utánfutó nagyon jó ötlet, én is többször láttam már ilyet, nekem is kb. 3 havi bérlet lenne, de így sincs bérletem, mert csak 1 megálló lenne tőlünk az ovi, csak kicsit hosszabb út van 2 megálló között, azt meg lesétáljuk, szerencsére van kerülő út is.

Utánfutó csak akkor nem lenne jó, ha síkos, csúszos az út vagy ónos eső esik, esőben, hóviharban nem kellemes, bár az utánfutóban kicsit védve lenne a gyerek. Ha a legkisebb nagyobb lesz, én mindenképp meggondolom, szerencsére külvárosban lakunk, bár reggel itt is nagy a forgalom, de kibírható.

Vagy, a másik amin én gondolkodom, az a jogosítvány, mert egy autó viszont sokkal jobban megkönnyítené az életem, főleg 3 pici gyerekkel, nálunk ez már sokszor szóba került, szerintem jövő nyáron tudom majd elkezdeni, mikor a pici nagyobb lesz és tud rá vigyázni esetleg nagyi vagy párom unokahúga, míg a tanfolyamon vagyok. Nézd pozitívan a dolgokat és keress megoldást és szedj rengeteg Mg-ot.

2014. aug. 30. 13:31
 20/31 A kérdező kommentje:
Zuhog az eső! Éjjel felhőszakadás volt. Nem baj, sétálunk egy qrva jót...
2014. szept. 1. 07:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!