Ovis gyermeketek pólója alá adtok trikót?
nem,az oviban nagyon meleg van-mozognak is,megizzadnak. a kicsik még ezt nem is veszik észre-vagy nem veszik,le,vagy nem szólnak-kint meg könnyen megfázhatnak.
(egy óvónéni)
Soha nem adtam trikót póló alá, nem is kell. Sőt, mikor mentem a gyerekért, akkor már felső sem volt rajta, csak pólóban volt, mert elég meleg volt a teremben.
Amúgy elteszed a pólót a nadrágba és máris védve lesz a dereka. Plusz, ez is tapasztalat, hogy mivel egyedül intézik a wc-s dolgaikat, így úgysem fogják visszatenni a pólót vagy trikót a nadrágba, az óvónők pedig nem foglalkoznak ezzel, de mondom, nem is szokott gond lenni, mert tényleg a termekben kellően meleg van.
A mi ovinkban hűvös van, ott mindig adok rájuk trikót a póló/blúz alá (persze nem nyáron, hanem az őszi-téli időben).
Be szoktam tűrni a pólót amúgy vagy pedig hosszú fajta, nem szokott kint lenni a derekuk.
nem
nagyon meleg van az oviban,elég a rövid ujjú és hosszú ujjú póló télen,nem kell még az atléta is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!