Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Oviba induló kisfiú ruhatára....

Oviba induló kisfiú ruhatára. Miből mennyit?

Figyelt kérdés
Nadrág, melegítő, hosszú, rövid felső, harisnya, kabát, nálatok miből mennyi van?
2014. aug. 12. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Úgy írok, hogy mi kaptunk rokontól sok ruhát, tehát én ráadom a használtat is. Ha valami megtetszik, megveszem Tesco-ban, Hádában és évente egyszer rendelek a Scamp-tól is.

Van legalább 5 kabátja, 1 esőkabát, egy gumicsizma, 6-7 harisnya, kb. 20 pár zokni, 15-20 nadrág, 30 vékony felső, 10 vastagabb, 30 póló, rengeteg alsónadrág.

2014. aug. 12. 13:10
 2/5 A kérdező kommentje:
cent car :) Összesen nincs ennyi ruhám, mint amennyit írtál :D
2014. aug. 12. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezért írtam, hogy kaptam sokat:) Olyan helyről, ahol 4! fiú van.

Amúgy szerintem elég 2-3 harisnya, 7-8 zokni, 6-7 nadrág, egy farmer, 10 alsónadrág, 8-10 póló. trikó, 7-8 pamut felső, 2 kiskabát, őszi kabát, egy esőkabát.

2014. aug. 12. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ùgy szàmolj hogy van 1 ruha amiben megy oviba ( farmer stb. ) ès kell az oviba benti ruha ( ez kènyelmes melegítögatyó) amiböl min. 6-7 db legyen. Jó ha hagysz ott vàltàst is neki, hàtha leeszi vagy vèletlenül becsurog a pisi stb.

Meg kell az udvarra is valami ruha amit nyùzhat ès nem szàmít ha koszos lesz.

Ùgyhogy melegitönadràgból tankolj fel ha csak nem akarsz mindig mosni. 😄

Pulcsi az annyi amennyi.

Pólót is amit ràadsz reggel abban ellesz egèsz nap. De vàltàs ebböl is kell.

Szerintem 10-15 melegítögatyò, Kb. Ennyi Póló és 8-9 pulcsi elèg. Kabàtból jó ha van 2-3 .Mindig nyakig koszos lesz összel. 👍

Cipöböl jobb ha tèpözàrasat veszel kintinek is meg bentinek is. Így könnyebben megy majd neki a sok àtöltözès.

2014. aug. 12. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Zokni, alsónemű, trikó hét napjai +3 db, ebből 1-2 db váltóruhának bent a zsákban. Melegítőnadrág itthonra volt 2, oviba minden napra 1 +1 tartalék, az megint 10 db. Hosszú ujjú felső 10-12 db, rövid ujjú szintén. A fiam nem szereti a pulóvereket, abból csak 2 van, inkább kardigánt hordott, abból 3-4 db volt mosásban. Dzseki 2-3 db vastagságonként. Farmer is 2-3 db. Esőruházat mindenképp legyen, gumicsizma, dzseki én nadrág se árt. Nagyon jó az aldiban kapható kétrészes, van sima széldzseki vastagság és télre polárral bélelt. Azt hordta bent az oviban az udvaron, csak rávették a benti melegítőre és lehetett kimenni.
2014. aug. 12. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!