Oviba induló kisfiú ruhatára. Miből mennyit?
Úgy írok, hogy mi kaptunk rokontól sok ruhát, tehát én ráadom a használtat is. Ha valami megtetszik, megveszem Tesco-ban, Hádában és évente egyszer rendelek a Scamp-tól is.
Van legalább 5 kabátja, 1 esőkabát, egy gumicsizma, 6-7 harisnya, kb. 20 pár zokni, 15-20 nadrág, 30 vékony felső, 10 vastagabb, 30 póló, rengeteg alsónadrág.
Ezért írtam, hogy kaptam sokat:) Olyan helyről, ahol 4! fiú van.
Amúgy szerintem elég 2-3 harisnya, 7-8 zokni, 6-7 nadrág, egy farmer, 10 alsónadrág, 8-10 póló. trikó, 7-8 pamut felső, 2 kiskabát, őszi kabát, egy esőkabát.
Ùgy szàmolj hogy van 1 ruha amiben megy oviba ( farmer stb. ) ès kell az oviba benti ruha ( ez kènyelmes melegítögatyó) amiböl min. 6-7 db legyen. Jó ha hagysz ott vàltàst is neki, hàtha leeszi vagy vèletlenül becsurog a pisi stb.
Meg kell az udvarra is valami ruha amit nyùzhat ès nem szàmít ha koszos lesz.
Ùgyhogy melegitönadràgból tankolj fel ha csak nem akarsz mindig mosni. 😄
Pulcsi az annyi amennyi.
Pólót is amit ràadsz reggel abban ellesz egèsz nap. De vàltàs ebböl is kell.
Szerintem 10-15 melegítögatyò, Kb. Ennyi Póló és 8-9 pulcsi elèg. Kabàtból jó ha van 2-3 .Mindig nyakig koszos lesz összel. 👍
Cipöböl jobb ha tèpözàrasat veszel kintinek is meg bentinek is. Így könnyebben megy majd neki a sok àtöltözès.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!