Mennyit költöttél/fogsz költeni az induló iskolai évre? Hányadik osztályos a gyerek?
Első gyerekem megy iskolába most, tehát nincs semmi "tavalyról".
Könyvek ingyen lesznek, eddig 25000 elment táskával, tolltartóval együtt, és már remélem csak pár apróság kell, ami max 2-3000-ből kijön.
Épp ma vettük meg. Mondjuk igyekeztem középkategóriásan vásárolni, a legolcsóbb Auchanos grafit ceruzákol pl látszott, hogy használhatatlanok.
De volt, amiből a legolcsóbbat vettem, és persze egy rakás dolognál nem volt választásom.
A táska miatt nagyon körbekérdeztem, arra áldoztunk, fontosnak találtam hogy a hátának is jó legyen, meg hogy ne essen szét fél év alatt.
Ha nem baj, akkor gyerekként válaszolnék :) Most megyek gimi első évébe. Csak a tankönyv 30.000, a füzetek olyan 10.000 - 15.000. Írószer nem kellett sok, maradt tavalyról, kb.3 tollat vettünk 1000 ft. Iskolatáska nem kellett. Tesi zsák 2000, pólót meg nadrágot még nem vettünk, mert nem tudjuk van-e valami kikötés.
14/L
Köszönöm az eddigi válaszokat. Két gyerekünk van, de csak egy iskoláskorú, kisfiam elsőbe megy.
Még pár apróság van hátra (fénymásolható színes lapok, krepp papír, kétoldalú karton A/3)
Igyekszünk mindenből jó minőségűt venni , eddig 35 ezret költöttünk rá úgy, hogy a tornafelszerelésre nem kellett pénzt kiadni.
Ti kaptok a munkahelyetektől támogatást ilyenkor? A férjemék kapnak 10ezret, én nem, bár most megyek vissza dolgozni, lehet van valami változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!