Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az óvónők is kijönnek családlá...

Az óvónők is kijönnek családlátogatásra? Nem csak a bölcsődei kisgyermeknevelők? Nekünk ilyet nem mondtak az óvodában a szülői értekezleten!

Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 19:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
nálunk aki akart ahoz kimentek ,én nem szeretem volna ,iskolában meg nincs családlátogatás .
2014. jún. 30. 06:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Mindkét gyerekemnél kijöttek az óvónénik, két különböző óvoda. Azt mondták, hogy ha valaki ragaszkodik ahhoz, hogy ne jöjjenek, akkor nem fognak.

Én személy szerint nagyon örültem, hogy jönnek, kialakult egy közvetlenebb kapcsolat, a gyerekek imádták, hogy eljöttek. Ritkán van lehetőség zavartalanul a gyerekről beszélgetni, szerintem élni kell vele. Az egész nem tart sokáig, nem kell nagytakarítást csinálni vagy sütiket sütni. Én kávéval, üdítővel kínáltam őket.

2014. jún. 30. 09:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Elméletileg kötelező, gyakorlatilag nálunk a bölcsis gondozónőknek is terhet jelentett a belvárosból a külvárosba kijönni. (Busszal 4 megálló, autóval 6 perc.) Óvónők sem jöttek ki.

Ellenben én tanító vagyok és minden gyerekhez kimegyek, mikor új osztályt kapok. Többet tudok meg a gyerekekről ez alatt a húsz perc alatt, mint egy egész tanévben.

2014. júl. 1. 15:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Hozzánk is kijöttek, mert el volt maradva a lányunk a beszédfejlődésben.
2014. júl. 4. 09:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Nálunk csak általános iskolában jöttek ki és csak felső tagozatban. Érdekes előtte semelyiknél senki.

Nálunk a gyerek utálta a legjobban, teljesen ki volt akadva el akarta dugni a barbie házat, meg közölte, hogy meg ne merjem mondani, hogy babázik. Szerencsétlen félt attól, hogy ha meglátja az osztályfőnök, akkor elmeséli az egész osztálynak. Mondjuk ez részben vicces, részben meg elszomorító, hogy 12 évesen szegényke attól fél, hogy kiderül, hogy babázik..

2014. dec. 1. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!