Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvónői családlátogatásra...

Óvónői családlátogatásra készüljek valami pogácsával, üdítővel, kávéval?

Figyelt kérdés

Hogy zajlik egy ilyen első családlátogatás?

Bejelentkezett az óvónő, hogy jön. Épp ebédidő környékén érkezik, ahogy mondta, maximum negyed órát zavarna.

2014. jún. 25. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Esetleg üdítő, kávé, de nem fontos. Megnézi a lakást, kérdezget a gyerek szokásairól, mi az amit tudnia kell, van e valami fontos stb. 15-20 percnél valóban nem több.
2014. jún. 25. 22:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem, nekünk kifejezetten meg is mondták, hogy ne készüljön senki, mert nem enni jönnek.

Főleg hogy ilyen kevés időre is jön, nem kell készülni.

Esetleg egy üveg teát vagy amit szoktatok esetleg inni azzal megkínálhatod, ha meleg lesz lehet, hogy kér egy pohár vizet vagy valami italt, de se rágcsa, se kaja nem kell.

2014. jún. 25. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Ebédidő környékén érkezik?

Hétköznap?

Akkor azért az emberek zöme dolgozik.

Bocsánat, hogy OFF a kérdésem, de nagyon meglepődtem.

2014. jún. 26. 00:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolso!

Azert szól elotte, hogy kiderüljön, tudja e fogadni a szulo. Mellesleg neki is van munkaideje.....

2014. jún. 26. 04:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Köszönöm a válaszodat.

Így már értem.

2014. jún. 26. 14:07
 6/7 anonim ***** válasza:
kedves kérdező! a családlátogatás alkalmával,a szülő gyermek kapcsolatot figyeljük,a gyermek szokásait,ismerkedünk vele,hogy az oviban már ne legyünk teljesen ismeretlenek egymásnak,Senkit,de senkit nem érdekel,hogy kivan -e takarítva,milyen bútorok vannak..de az azért jó pont,ha látszik a lakáson hogy nemcsak kirakat gyermekbarát,hanem elfér a szőnyegen 1-2 kóbor játék is:-))ha van egy pohár hideg víz az már bőven elég,nem kell Lucullusi lakomával készülni:-)óvó néni
2014. jún. 27. 00:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma jön az óvónő, nemsokára érkezik. Van itthon ásványvíz, meg vettem egy doboz rostos őszibarack üdítőt, meg bekészítettem egy adag kávét a gépbe. Megkínálom, legfeljebb nem fogadja el.
2014. jún. 27. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!