Gáz ha budgetes dolgokat veszek?
Figyelt kérdés
Szalvéta, zsepi, wc papír amit a közösbe kell vinni. Gáz, ha budgeteset viszek? Szerintem jó minőségű és olcsó!2014. jún. 20. 18:05
11/17 anonim válasza:
Én is Budgetes dolgokat szoktam venni, mert majdnem mind magyar termék, a minőségük is elfogadható és az áruk is. Mások is szoktak ilyet hozni. Volt, amikor Baba folyékonyt szappant vettem és érdekes módon, nem láttam egyszer sem ilyet kitéve a mosdóban.
12/17 anonim válasza:
Ja, és itthon is használok Budget dolgokat, kajákat is szoktam venni, megnézem, hogy hol és ki gyártja és az alapján választok. Pl. a rizs is jó, a Budget tejet az Alföldi Tejüzem gyártja.
13/17 anonim válasza:
miért gáz ? miért nénznének ki vagyha kinéznek az az ő bajuk.
14/17 anonim válasza:
Ha Zewát veszel, hát, nem biztos, hogy a gyerekekhez kerül. Abudgetes nagyon is jó minőség, pont megfelel.
15/17 anonim válasza:
én az oviba mindig az olcsóbb,de jó minőségű tisztasági cuccot veszem.A bölcsibe megvettem a drágát,márkásat,de soha,egyetlen egyszer sem láttam kirakva sem a wc-papírt,dem a szappant,sem a zsepit.Ráadásul havonta kellett vinni mindent,úgyhogy sejtem,hogy hol kötött ki a sok márkás drága cucc.Oviban nyilván másabb,több a gyerek,több fogy,mindenki szobatiszta.Zsepibe is egyszer belefújja,vagy megtörli,megy is a kukába.Így inkább viszek az olcsóbból kettőt.Én is szoktam sparos termékeket vinni,teljesen jó
16/17 anonim válasza:
nem gáz,mindenki azt vesz,amit akar. s-budget-es a legolcsóbb én is azt szoktam venni...
17/17 A kérdező kommentje:
Már megvettem őket :)
2014. júl. 11. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!