Bp-i anyukák! Hol veszitek az óvodába szükséges dolgokat?
Ágynemű nem kellett, ovis ágyneműjük van
Zsákot 100 Ft-osban vettem (mérd meg, hogy beférjen)
Fogkefe random, legutóbbi talán Aldiból
Pizsi jelenleg Lidl-s van
Váltócipő Salus
más meg nem kell asszem
Szia,
mi innen rendeltünk bevarrható hímzett címkéket (kabátba nagyobbat, pólóba kisebbet stb.)
Tudom, lehet alkoholos filcezni is (de az nem jön ki és nekünk nem tetszik)- ezzel azért a kicsi is várhatja az ovit és könnyebb kibogarászni...
(belinkelek egy matricacsomagot, de az eladót nézd, ne a konkrét terméket)
Nagyon ajánlom őket, korrektek, gyorsak és nagyon jó minőségű a címke, a postaköltsége fillérek (ajánlott levél 300 Ft körüli díja).
Nekünk még nagyon bejött tőlük a CIPŐCÍMKE (cipőbe ragasztható, nem válik le, tisztításkor sem.
Cipőt mi is Salust veszünk (szupinált)- A Nagy Lajos király útján van egy kicsike gyermekcipőbolt, ott a legjobbak az árak (bár az üzlet pici, túlzsúfolt és az eladók sem valami kedvesek, pedig...)
Nálunk nem kellett egyen tornazsák vagy ovis zsák, viszont ágynemű igen (nem huzat, hanem a teljes ágynemű jellel), illetve az összerakható ágyakra az IKEÁ-ban vettem 140*70-es (színes) gumis lepedőt-. annak tényleg jó a minősége.
(ágyneműt és huzatot is lehet ott, én varrattam nekem tetsző anyagból két garnitúrát- hát nem volt olcsó)
Pipereholmikat (fogkefe, fogkefetartó, kisfésű stb. mi is a DM-ben, rossmannban, müllerben), illetve én még az IKEÁ-ban vettem az öltözőszekrényünk felső polcára azokból a textil dobozokból, amiknek az alja összecipzározható. Ebben tartjuk a váltóruhát, zonit, cipőt.
Tornazsákot párszáz forintért a hipermarketekben is lehet kapni (vászon), a lényeg, hogy ne a 200 Ft-os vékonyabb anyagút vedd meg, mert az teljesen silány, hanem a normális, erősebb vászon anyagot.
Szerintem még nagyon hasznos egy kis ovis hátizsák (alvós állatkáknak, illetve csak a kicsi kedvéért)- valamilyen plüss vagy thomasos stb.
nekünk csak zsákot kellett vinnünk, azt a barátnőm varrt, neten találsz szabásmintát ha ügyesen varrsz :)
más nem kellett, csak pénzt beadni és a dadus megvette mindenkinek, nem szeretik ha mindenkié más. azért kérdezz rá, hogy biztosan venned kell-e, nehogy feleslegesen bevásárolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!