Viszitek még a gyermeketeket oviba, akik egyébként meg tudják oldani az elhelyezést?
Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 18:08
11/12 anonim válasza:
én meg tudnám oldani, de nem teszem, mert jobb neki az oviban. szerencsére most nincs dögmeleg, így nem is fáj a szívem, összevont csoportot szereti, tetszik, hogy ismerkednek :)
6 órában dolgozom, férjemmel tudnánk váltott műszakban lenni, így lenne is vele valamelyikünk, nem is menne oviba, de idén nem vállalom így be.
tavaly ez volt egész nyáron, de akkor még 12 órát aludt éjjel, így nekem is jutott 6 óra alvás. most már csak 10 órát alszik, szóval mindenkinek jobb, ha oviban van :)
de 5 hetet itthon lesz természetesen, másik oviba azért nem viszem
12/12 anonim válasza:
Én júni 13-án vittem utoljára, és szeptemberig itthon lesz. Akkor kezdi az ovit a kisebb, én pedig dolgozok. Jövőre fogalmam sincs, hogy fogom megoldani, mert nálunk júni végégi lehet menni, de aztán 1 hónapot zárva van, 1 hónapot pedig összevont ovi van a városban, másik oviban. Szóval 2 hónapot kellene megoldani. Férjem dolgozik, nagyszülők dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!