Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvóbácsiként Magyarországon?...

Óvóbácsiként Magyarországon? Szülöként örülnétek neki?

Figyelt kérdés

Tesóm barátja szeretne óvóbácsi lenni, csak fél a stigmától, hogy esetleg egy-két rosszindulatú szülő (ha mondjuk konfliktus van) pedofíliával vádolja meg, és ebből botrány lenne belőle. Imádja a gyerekeket, a gyerekek is őt, szakmai alkalmasságinak megfelel.

Ti örülnétek egy óvóbácsinak, vagy elégedettek vagytok a hagyományos női pedagógusokkal?

2014. jún. 9. 21:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
8%

Biztos le leszek pontozva, de a kérdező a véleményünkre kíváncsi, nem az objektív igazságra...

Én soha nem íratnám olyan oviba a lányom, ahol van férfi pedagógus.

Nem bíznék benne, sem abban az intézményben aki alkalmaz egy férfit erre a posztra.

Sőt, remélem találni fogok olyan iskolát is, ahol csak és kizárólag női tanítók, tanárok vannak.

Ugyanígy nem járok férfi nőgyógyászhoz, de még a háziorvosom is nő.

Én furcsállnám, hogy férfi és gyerekekkel akar foglalkozni, mindig arra gondolnék, hogy a legrosszabb motiváció hatja. A férfi nőgyógyászt sem értem...egyszerűen nem tartom etikusnak, hogy férfi ilyesmit csináljon.

2014. jún. 10. 09:52
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon jó dolog-egy férfitől egész mást tapasztalhatnak a gyerekek-persze kell egy óvónő is mellé.én is az vagyok-és nálunk szinte rajonganak a kertész bácsiért-mert ugye egyetlen férfi.megy a verseny-ki mit segitsen
2014. jún. 10. 10:21
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

"Én soha nem íratnám olyan oviba a lányom, ahol van férfi pedagógus.

Nem bíznék benne, sem abban az intézményben aki alkalmaz egy férfit erre a posztra.

Sőt, remélem találni fogok olyan iskolát is, ahol csak és kizárólag női tanítók, tanárok vannak"

Tökéletesen egyetértek,azzal a különbséggel,hogy én viszont csak férfi nőgyógyászhoz megyek.

A gyerekorvos viszont legyen nő.

2014. jún. 10. 11:52
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

13-as kifejtenéd, miért csak férfi nőgyógyászhoz mész?

Tényleg érdekel, ezt soha nem értettem.

11-es vagyok, sem emberileg sem szakmailag nem értettem.

Amikor én voltam ovis csak női pedagógusok voltak, sőt általánosban is túlnyomó részben női tanáraink voltak.

Kettő férfi tanárom volt, akire azt mondom, hogy emberileg és szakmailag is megfelelt. Őket mindenki szerette, tisztelte, de ez a ritka kivétel szerintem.

2014. jún. 10. 12:28
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

"Én furcsállnám, hogy férfi és gyerekekkel akar foglalkozni, mindig arra gondolnék, hogy a legrosszabb motiváció hatja."

Tehat ezek szerint te a gyerek apját a gyerek kezelésbe se engeded majd?

2014. jún. 10. 12:53
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyébiránt 11, biztos uj információ lesz neked, de a nok is lehetnek pedofilok, csak ok jobban tudjak leplezni.....
2014. jún. 10. 12:57
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Azért nézzük meg, hogy a szexuális bűncselekmények hány százalékát követi el nő...
2014. jún. 10. 13:01
 18/27 anonim ***** válasza:
93%
A nőkről ritkábban derül ki, utolso....
2014. jún. 10. 13:02
 19/27 anonim ***** válasza:
Én különválasztanám - na jó, tudom nem lehetséges - a gyereknevelést és gondozást. Ha nevelésről van szó, örülnék neki (az okokat már többen leírták), azt viszont nem szeretném, ha a lányom fenekét egy bácsi törölné ki, bár ez utóbbi ugye nem is az óvodapedagógus feladata...
2014. jún. 10. 13:03
 20/27 anonim ***** válasza:
kislányom óvodájában van férfi óvobácsi is ,illetve a kertész is férfi.semmi baj velük ,engem nem zavarna.
2014. jún. 10. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!