Tesóm barátja szeretne óvóbácsi lenni, csak fél a stigmától, hogy esetleg egy-két rosszindulatú szülő (ha mondjuk konfliktus van) pedofíliával vádolja meg, és ebből botrány lenne belőle. Imádja a gyerekeket, a gyerekek is őt, szakmai alkalmasságinak megfelel.
Ti örülnétek egy óvóbácsinak, vagy elégedettek vagytok a hagyományos női pedagógusokkal?
Én örülnék neki :) A legjobb lenne, ha minden óvodában lenne egy óvóbácsi és egy óvónéni, így mindkét példát látja maga előtt a gyerek, főleg azoknál lenne fontos, akik nem élnek az apukájukkal. De én a több tanítóbácsit is támogatnám!
Sajnos az egyetemi évek alatt nagyon ki tudják csinálni a csoporttársnők azt az 1-1 férfit, aki ilyen pályára merészkedik, szóval kösse föl a gatyáját, és remélem sikerül elérnie a célját! :)
2014. jún. 9. 22:06
2/27 kíváncsicska válasza:
Nálunk a bölcsi vezető férfi.Ő is foglalkozik a gyerekekkel.Elsőre fura volt, mert ugye nem ez a megszokott,de nem gond számunkra.Szerintem nem hátrány hogy férfi, max elsőre kicsit fura lesz néhány anyukának
2014. jún. 9. 22:14
3/27 anonim válasza:
Engem zavarna.
2014. jún. 9. 22:16
4/27 anonim válasza:
En ovo neni vagyok, ismerek ovo bacsit, a gyerekek imadjak ( szulok is).
2014. jún. 9. 22:27
5/27 anonim válasza:
Én kifejezetten örülnék egy óvóbácsinak. A férfiak sok esetben sokkal lazábbak, jobban kijönnek a gyerekkel. Meg úgyis szinte csak nőt lát maga körül a gyerek az egész oktatási rendszerben, mindig jó a kivétel.
2014. jún. 9. 22:31
6/27 anonim válasza:
En 26eves vagyok ,de nekem volt egy ovobacsim nagycsoportban.
nem igazan emlekszem ra csak arra h szerettuk.:-)
2014. jún. 9. 22:51
7/27 anonim válasza:
Nos, en kulfoldon elek es az oviban van óvóbácsi. Eszméletlen jo pedagógus, a gyerekek imádják. Ja, homoszexualis. Szinten nem érdekel senkit.
2014. jún. 10. 05:28
8/27 anonim válasza:
Szerintem hajrá :) de nem attól lesz jó pedagógus valaki, hogy férfi-e vagy nő. Egyébként nekem eszembe nem jutna, hogy homoszexuális vagy pedofil valaki attól, hogy nem iskolásokat tanít, hanem ovisokkal foglalkozik.
2014. jún. 10. 06:22
9/27 anonim válasza:
Én örülnék. Eszembe sem jutna, hogy pedofil, vagy hasonló. Ennyi erővel a férfi gyerekorvosokat is lehetne pedofíliával vádolni.
2014. jún. 10. 07:44
10/27 anonim válasza:
Engem nem zavarna, jó dolognak tartom, hogy férfiak is nyitottak erre.
Aki azt írta, hogy őt zavarná. Kifejtenéd kérlek? Kíváncsi vagyok az álláspontodra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!