Ha 2018. jan.25-én lesz 3 éves a fiam, akkor mikor kell neki majd oviba mennie? 2018. szept? Vagy ez nem szeptemberhez kötött dolog?
2018? Ez még olyan messze van, addig annyi minden változhat, még meg sem született a kicsi.
Elvileg 2015.09.01.-től 3 éves kortól kötelező az ovi, így ahogy betölti a 3.évét, mehet oviba már januárba.
Most is van olyan ovi, ahol év közben is becsatlakoznak, ahová a kislányom jár, az is olyan.
MIVAN?
Hát akkor 2015 januárban születik? :D Hát még hol van az???????????????????????????????????????????
:)) Jaja, még az sem biztos, hogy 2015. jan 25én fog születni!! :))
Az ovi elvileg 3éves kortól kötelező.
Neked két lehetőséged lesz, a mostani állás szerint: kb 2,5éves korában szeptemberben egy évre a bölcsibe, vagy kb3,5éves korában szeptembertől oviba, kiscsoportba. Ha első gyereked lesz, és mondjuk terveztek még babát 2-3éves korkülönbséggel, akkor 2018 szeptemberétől fogod tudni oviba járatni. :))
Utolsó vagyok- még egy gondolat.
Ha januári születésű lesz a kicsid, én nem adnám be januártól 3éves korától az oviba. Nekem most kiscsoportos a fiam, és még januári gyerek is volt, aki csatlakozott. Eleve a csoport nem alakult ki csak kb februárra, ami a többi gyereknek is nagyon rossz volt, és mindig akadt egy legkisebb. Na a te kicsid lenne a legkisebb egy januári csatlakozásnál egy kb összeszokott, vagy valamennyire beszokott ovisgyerekek között. Nekünk nagyon nehéz volt ez az év így. 23gyerekből 10volt 3évet betöltött szeptemberben és a többi utána csatlakozott januárig. Kimerítő volt a gyerekeknek, az ovonéniknek is. Inkább egy év a bölcsödében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!