Elkapta valakinek a gyereke mostanaban a lepkehimlot?
Figyelt kérdés
Mennyi ido alatt gyogyult meg, mi volt a tunet? A szulok nem kaptak el?2014. jún. 4. 22:43
1/3 anonim válasza:
igen a kisfiam.aztán elvittem dokihoz,mert én még ilyen betegségről nem hallottam,azt hittem mástól pirosodott ki az arca-és hülyének nézett a doki,hogy ilyen nincs is,csak az interneten terjed-és igazolást adott.azért én még pár napot nem vittem.kb 1 hét volt-a baba sem kapta el nálunk
2/3 anonim válasza:
Igen, pont holnap lesz 2 hete, hogy kijöttek a kiütések a fiamon. Mivel letelt a 2 hét, valószínűleg sem a tesói sem mi nem kaptuk el. 2-3 nap alatt teljesen elmúltak az amúgy nagyon csúnya kiütései. Antihisztamint és szteroidos kenőcsöt kapott.
3/3 anonim válasza:
Nálunk az oviban szinte járvány volt, minden csoportban megjelent.
Volt aki 3 nap kiütés, volt aki lázas is volt, volt aki 2 hétig volt otthon.
De legtöbb gyerek pár nappal megúszta.
Szokásos tünet: néhány pötty a karokon, arcon nagy vörös foltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!