Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hol vannak olcso magán ovodák?

Hol vannak olcso magán ovodák?

Figyelt kérdés
Kislányom csak szeptembertöl megy oviba pedig már 5 éves .ahova jártunk messze van mert elköltöztünk .Hiába kérem a vezetönöt hogy valahogy segitsen hamarabb tudjam vinni de nem .Na és ha nem jár oviba akkor én leszek a hibás az már más kérdés hogy addig nem tudok dolgozni se .Ez a mai segitség a gyerekes anyukákhoz .....
2014. jún. 3. 09:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Járjatok a körzetibe...
2014. jún. 3. 09:45
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen be íratam ide a közelbe de csak szeptembertől fog menni mert akkor ballagnak el és addig nincs hely .
2014. jún. 3. 09:49
 3/14 anonim ***** válasza:
Érdeklődj családi napközikben is, az én kislányom magánbölcsijében pl. van 4-5 éves kisgyermek is, aki még nem tudott bejutni oviba. Hol laksz? Mi db-ben, ha a környéken, tudok tippeket mondani. Egész napra átlagosan 50 ezer forint körül van, csak délelőttre olyan 30 ezer ft.
2014. jún. 3. 09:50
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem a vezetőnő a hibás. Jön a nyári szünet, kevesebb óvónő, összevont csoportok, ovi zárás, nem sok értelme lenne így elkezdeni járni, nem is tudna normálisan beszokni. Ezért szokták a szeptemberi kezdést. És senki nem fog hibáztatni,hogy nyáron nem jár a gyereked oviba. Vidd el családi napközibe, ott lehet néhány hetet is vagy maradhat szeptembertől is. Mivel nem írtad melyik városba költöztetek így abban nem tudunk segíteni, hogy a közeletkbe hol van ilyen.
2014. jún. 3. 09:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi is magánoviba járunk, de nagy segítség lenne, hogy HOL és kb. milyen összegben keresel ovit?

Nem mindegy- hiába ajánlom én a mi budapesti ovinkat, ha te épp Szegeden élsz...

több infót kérünk szépen, jobban tudunk segíteni.

2014. jún. 3. 09:57
 6/14 A kérdező kommentje:
XX. kerületbe lakunk
2014. jún. 3. 10:43
 7/14 anonim ***** válasza:
5-ös,engem érdekelne melyik magánoviba jártok (de csak ha maximálisan meg vagytok elégedve) pont ovit keresek én is,de nem egyszerű.
2014. jún. 3. 12:07
 8/14 anonim ***** válasza:
56%

ez most júniusban jutott eszedbe? mert épp most kezdődik a nyáriszünet...

vagy tavaly is beírattad csak nem volt hely?

2014. jún. 3. 12:42
 9/14 A kérdező kommentje:
most májusba iratam be de elvileg kötelesek felveni nyári szünet csak 1honap de szeptember az még több
2014. jún. 3. 14:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

ha most májusban írattad be akkor NEM VEHETIK FEL!

mindig a következő tanévre íratod be, év közben csak átvenni tudják, ha már egy másik óvodába jár, de felvenni nem lehet, nem tehetik meg!

szeptemberben kezdődik a tanév, akkor vehetik fel és ha most múlt el 5 éves akkor szeptembertől fel is kell venni, hisz az utolsó év kötelező! nem a születésnap utáni naptól, hanem 5 éves kor utáni tanévtől!

felesleges ezért hőbörögnöd, ha szeretted volna, hogy járjon idén tavasztól, miért nem írattad be tavaly tavasszal? egyébként meg júniusban egyébként se lehet beszoktatni, mert helyettesítések vannak, nyári szünet, ügyelet

2014. jún. 3. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!