XVIII. kerületi óvodák, melyiket válasszam?
Szia! Köszönöm a választ. Nekem is nagyon tetszik a Csemete, a honlapjukról tájékozódtam eddig. Azt olvastam, h integrált nevelés folyik, ami minden gyermek számára megfelelő, ugyanis az ép gyermek szociálisan érzékeny lesz, a sérült pedig könnyebben beilleszkedik. Ezt nagyon jó nevelési elvnek tartom. Bár az, h erre specializálódik az ovi, azzal nem vagyok tisztában, h ez jelenleg mennyire jellemző. Tehát most is "vegyes" csoportok vannak, vagy nem, vagy változó, vagy választható? Ha tudsz erről vmit, kérlek írd meg, ill. bárki aki infoval rendelkezik. Egyébként külső szemlélőként a Csemete ovi jól felszerelt, szép, nagy, korszerű udvara van.
Az ovikról minden infot várok még, h a gyermekemet a jövőben jó helyen tudhassam.
Kedves Nicola!
Privátban írtam neked üzit, ha gondolod és van kedved, térjünk át a témában oda.
Kedves Kérdező!
Megkérdezhetem, hogy végül melyiket választottad és miért?
Nálunk most lett aktuális a kérdés, szintén a 18. kerületben keresünk ovit.
Nagyon köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!