Szentendrei óvodákban a héten lesz nyílt nap. Kell bejelentkezni, váltó cipőt vinni? Mi a vélemény az alább felsorolt óvodákról?
én a püspökmajorit ismerem, oda jártunk.
sok pozitív dolog volt de negatív is bőven akad. én elhoztam onnan a gyerekemet.
most állítólag idén sok kicsi ment, tehát jövőre nem lesz olyan vészes az újaknak, de 1,5 éve meg szinte csak nagyok voltak, akik most elsősök. az ovi 70%-a nagycsoportos volt...
na most ennyien lesznek jövőre középsősök.
nem szeretik ha ott alszik a gyerek, vagy ha így is van akkor is f4-re azért érjen már oda a szülő, kivágják őket az udvarra f4kor 1 óvónővel, mert takarítanak, és mennek haza a többiek. ez se tetszett. nincs, vagyis nem volt zár 1 éve még az ovi kapun, csak egy retesz amit a szülők nyitva hagytak mikor elvitték a gyereküket, hisz már nekik úgy is mindegy. na az enyém egyszer nekiindult így a nagyvilágnak :(
a kaja nagyon drága, most egy másik oviban fele annyit fizetünk. viszont nagyon jó kaják voltak, az tényleg pozitív volt, megérte a havi 12E ebédre.
viszont az furcsa volt, hogy ha korán mentem érte akkor nem adták oda az uzsit (mint kiderült, a dadusok vitték haza).
1 évig jártunk oda, egyszer nem voltak óvodán kívül, míg más szentedrei ovikban vannak kirándulások.
illetve pontosítok, az anyáknapja az kirándulás, de ugye szülőkkel.
most az enyém hetente megy kirándulni a ovijával, azért nagyon nem mindegy szerintem.
az udvar nagy, sok játék van, télen lehet szánkózni, nyáron napernyőt feszítenek ki és vizeznek, ez is jó.
összességében nagyon örülök, hogy már nem oda jár a gyerekem, nekem furcsa volt, 8kor ő az első, 4kor az utolsó és közben az óvónő hetente beszélt a nagyival, hogy jöjjön már érte ebéd után mert 5en alszanak csak ott...
Bimbó útiban ismerősöm van, nagyon aranyos óvónéni, de az óvodát nem ismerem
az még lemaradt, hogy tőlünk kértek munkáltatóit, mindkettőnktől és gyes lemondó nyilatkozatot. ezek feltételek voltak.
aztán még abba kötöttek bele, hogy csak 1 hónap múlva kezdtem volna dolgozni a kezdés után, így nem engedték, hogy vigyem még 2 hétig, utána 2 hét után nem engedték, hogy még ott aludjon mert legyen 1 hónap a beszoktatás...
Akkor ezek szerint nem ajánlod. És még az esélyeink sem túl jók, mert gyesen vagyok a 1,5 éves kisebbikkel.
Köszönöm, hogy válaszoltál, értékesnek ítéltem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!