Vinnéd a gyerekedet oviba, ha tudnád, hogy himlő járvány van és biztos, hogy elkapná?
Figyelt kérdés
Ha megtehetnéd,hogy otthon tartod.2014. jún. 2. 11:30
22/24 anonim válasza:
7-esként írtam normális választ is. Meg sokan mások is. Aztán láttam, hogy felesleges, mert tudod, mit fogsz tenni. Akkor miért kérdezed itt az embereket? Ez nem rosszindulatúság feléd, csak nem értem, hogy mit is szertnél ezzel a kérdéssel.
23/24 anonim válasza:
Keress videót mert az influenzának is vannak szövődményei, a mumsznak, a középfülgyulladásnak, a tüdőgyulladásnak, a sima mezei kötelező oltásoknak szintén lehetnek mellékhatásai és még sorolhatnám. De még mindig nem válaszoltál, ha annyira be vagytok tojva akkor miért nem vagytok beoltatva? Jaaa és annak idején volt a nagy madár influenza "láz" hogy az egész világ elkapja és juj meg halunk mind. Hát azóta halunk bele. Igazából te nem ilyen válaszokat vártál, de sajnos a legtöbben nem értünk veled egyet. De ő a te gyermeked, a te életed, a te döntésed. Azt csinálsz amit szeretnél, mert te csak a magadét fújod, hogy nem akarod be vinni, hát ne vidd be, ennyi. Nem kell ehhez a mi jóváhagyásunk.
24/24 anonim válasza:
Na én pont emiatt oltattam be magam!
Nővérem és bátyám átestek rajta,de a két öcsém és én nem. Semmilyen ilyen betegségen,így mielőtt a lányom elkezdte az ovit,elmentem a házi dokihoz. Azért nem előbb,mert a fiam még szopizott akkor.
Én vinném,főleg,hogy még 1,5 van az oviból és itthon marad a lányom. Örülnék,ha az ovis időszak alatt átesnének rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!