Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvoda kezdéskor miből mennyit...

Óvoda kezdéskor miből mennyit meg miket kell vennem?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, h pl ti ruhákat együtteseket mennyit vesztek?
2014. máj. 31. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:

amit egyébként is hord. szerintem nem nagyon kell plusz.

illetve szandi bentre.

kell majd 1-2 garnitúra váltóruha bentre, de azok cserélődnek majd, mert leeszi magát, összekoszolja, így átöltöztetik és küldik haza. bentre jó az amit nyáron kintre hordott, télen meg egy plusz szabadidő nadrág bentinek.

2014. máj. 31. 13:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Vettem 2 szabadidőruhát, az volt rajta kint ősszel. Bentre amikor meleg volt rövid nadrág +póló, hűvösebb időben leggings+tunika, majd rá egy vékony pulóver. Kb. 15 leggingse, 15 tunikája/pólója, 10 pulóvere van az ovira. Minden nap bentre új ruhát kap, 1 váltás van bent mindenből. Fehér talpú szandál kellett nekünk venni, ezt kérték. 3 szett ágyneműje van, 3 hetente adják haza mosni.
2014. máj. 31. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok a válaszokra, mert az én kislányom is szeptemberben megy majd oviba. Nekünk azt mondták, kell ágynemű+huzat 2 garnitúra, gumis lepedők. én vettem ovis zsákot és tornazsákot. Kislányokra a leggings és a tunika nagyon jó ötletnek tűnik. És az udvarra abban a cipőben mennek amiben reggel odaviszem, vagy arra is kell egyet bent hagyni?
2014. máj. 31. 16:31
 4/6 anonim ***** válasza:

2.vagyok.

Abban megy ki, amiben viszem. Nincs annyi hely, hogy 2 utcai cipőt hagyjak bent és nem is fogják tudni azt nézni 25-30

gyereknél, hogy melyik cipő az ovis kinti.

2014. máj. 31. 18:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget. Ezeket elfogják amúgy mondani a szülői értekezleten?
2014. máj. 31. 20:51
 6/6 anonim ***** válasza:
igen mindent elmondanak a szülöin.
2014. jún. 1. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!