Óvoda kezdéskor miből mennyit meg miket kell vennem?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, h pl ti ruhákat együtteseket mennyit vesztek?2014. máj. 31. 13:20
1/6 anonim válasza:
amit egyébként is hord. szerintem nem nagyon kell plusz.
illetve szandi bentre.
kell majd 1-2 garnitúra váltóruha bentre, de azok cserélődnek majd, mert leeszi magát, összekoszolja, így átöltöztetik és küldik haza. bentre jó az amit nyáron kintre hordott, télen meg egy plusz szabadidő nadrág bentinek.
2/6 anonim válasza:
Vettem 2 szabadidőruhát, az volt rajta kint ősszel. Bentre amikor meleg volt rövid nadrág +póló, hűvösebb időben leggings+tunika, majd rá egy vékony pulóver. Kb. 15 leggingse, 15 tunikája/pólója, 10 pulóvere van az ovira. Minden nap bentre új ruhát kap, 1 váltás van bent mindenből. Fehér talpú szandál kellett nekünk venni, ezt kérték. 3 szett ágyneműje van, 3 hetente adják haza mosni.
3/6 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok a válaszokra, mert az én kislányom is szeptemberben megy majd oviba. Nekünk azt mondták, kell ágynemű+huzat 2 garnitúra, gumis lepedők. én vettem ovis zsákot és tornazsákot. Kislányokra a leggings és a tunika nagyon jó ötletnek tűnik. És az udvarra abban a cipőben mennek amiben reggel odaviszem, vagy arra is kell egyet bent hagyni?
4/6 anonim válasza:
2.vagyok.
Abban megy ki, amiben viszem. Nincs annyi hely, hogy 2 utcai cipőt hagyjak bent és nem is fogják tudni azt nézni 25-30
gyereknél, hogy melyik cipő az ovis kinti.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget. Ezeket elfogják amúgy mondani a szülői értekezleten?
2014. máj. 31. 20:51
6/6 anonim válasza:
igen mindent elmondanak a szülöin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!