Hol tudnék olcsón venni használt gyerekruhát? Ezzel szeretnék foglalkozni. Így nagyon olcsón kéne vennem, hogy megérje

Figyelt kérdés
2014. máj. 24. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:

nálunk (pécs) a ilós hádában még pénteken is csudiszép ruhák szoktak lenni. ilyenkor a ruhák kilója 290ft (ide tartoznak a gyerekruhák is, megkérdeztem). Így kb 50-70ft-rs jön ki egy átlagos kisruha, és tényleg lehet nagyon szépeket kifogni :)

más kilós háda is sztem ilyen lehet

2014. máj. 24. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:
amiröl te beszélsz az biztos hogy háda? mert pesten kg háda 3000 ft /kg áru csere elött szokott a központi hádában 1500ft/kg napok lenni de villám gyorsan elfogynak a jobb cucok onét.
2014. máj. 25. 07:27
 3/8 anonim ***** válasza:

biztos, hogy a háda, Pécsett ennyi az ár

[link]

azóta elköltöztek, és 100ft-tal nőtt a napi ár ruháknál, cipőknél többel, de így se drága

2014. máj. 25. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
ez a háda ? [link] mert ez kg de nem ennyi az ára amit te irsz.
2014. máj. 25. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
pécsen csak 3 háda van és csak kg vagy egyedi áras van .
2014. máj. 25. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:

nem, nem ez, ez vállfás, csak a lakástextil van kiló árban. De most miért kell vitatkozni??? Hetente ott vásárolok majdnem! -.-"

de parancsolj!

ez a régi hely, innen átköltöztek a pirossal jelölt helyre ( az épület oldalába), és +100-at emelkedtek az árak...

[link]

remélem ez eléggé alátámasztja a mondandóm...

2014. máj. 25. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:

5ös, már 4, nyílt egy a plázában is, az is vállfás :)

Amit én küldtem (1), amit a válaszoló (2), a Régió mellett (3) és a Plázában (4)

:)

2014. máj. 25. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:

de amúgy kedves kötekedő, ha már bizonyítgatni próbálsz, legalább olvass!!

"Elegáns márkájú divatos felnőtt-, gyermekruhák

és kiegészítők (cipő, fehérnemű, táska, játék, stb.) darabáron. <--- ez itt a lényeg, aranyapám ha nem értenéd a célzást...

Lakástextil: 2990 Ft/kg"

sikerült felfogni????

2014. máj. 25. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!