Hol tudnék olcsón venni használt gyerekruhát? Ezzel szeretnék foglalkozni. Így nagyon olcsón kéne vennem, hogy megérje
nálunk (pécs) a ilós hádában még pénteken is csudiszép ruhák szoktak lenni. ilyenkor a ruhák kilója 290ft (ide tartoznak a gyerekruhák is, megkérdeztem). Így kb 50-70ft-rs jön ki egy átlagos kisruha, és tényleg lehet nagyon szépeket kifogni :)
más kilós háda is sztem ilyen lehet
biztos, hogy a háda, Pécsett ennyi az ár
azóta elköltöztek, és 100ft-tal nőtt a napi ár ruháknál, cipőknél többel, de így se drága
nem, nem ez, ez vállfás, csak a lakástextil van kiló árban. De most miért kell vitatkozni??? Hetente ott vásárolok majdnem! -.-"
de parancsolj!
ez a régi hely, innen átköltöztek a pirossal jelölt helyre ( az épület oldalába), és +100-at emelkedtek az árak...
remélem ez eléggé alátámasztja a mondandóm...
5ös, már 4, nyílt egy a plázában is, az is vállfás :)
Amit én küldtem (1), amit a válaszoló (2), a Régió mellett (3) és a Plázában (4)
:)
de amúgy kedves kötekedő, ha már bizonyítgatni próbálsz, legalább olvass!!
"Elegáns márkájú divatos felnőtt-, gyermekruhák
és kiegészítők (cipő, fehérnemű, táska, játék, stb.) darabáron. <--- ez itt a lényeg, aranyapám ha nem értenéd a célzást...
Lakástextil: 2990 Ft/kg"
sikerült felfogni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!