Szoktál vásárolni használt gyerekruhát interneten?
Figyelt kérdés
Hogy érdemes, csomagban venni, vagy darabonként?2010. febr. 26. 19:13
1/11 anonim válasza:
Mostanában csak arra futja.
Csomagba veszem, akkor előfordulhat, hogy 1-1 darab használtabb, de így ált. olcsóbb.
Ha újszerűt szeretnék, akkor egyesével veszem.
Ígyis megjegyzik a rokonok, hogy milyen márkás ruhákban jár a fiam.
NEm hiszik el, hogy használt.
3/11 anonim válasza:
Teszvesz, Vatera és csak csomagban, évszaknak megfelelően.
5 hónapos baba anyukája
4/11 anonim válasza:
Igen szoktam.
teszvesz, vatera, boltamarson
Leginkább egyesével, sok szép ruhánk lett már 1 Ft-ért! :))
5/11 anonim válasza:
Szia!Igen szoktam a teszveszről.Általában csomagban veszem vagy ha egy eladónál darabonként van és olcsó de sok van fent akkor sok 1db-ot.
6/11 anonim válasza:
Mostanában inkább csomagban veszek.
Múltkor 50 db felsőt vettem alig 5 ezerért.
7/11 anonim válasza:
5 hós babámnak már rengeteg ruhát vettem a teszveszen, foleg csomagban. Volt, hogy 30 db ruhát 2000-ért vettem meg, mind márkás volt, next stb. Néha ki lehet fogni.
8/11 anonim válasza:
én is veszek haszáltan neten. főként a teszveszen. csamagban álltalában, de van h darabosat is megveszek.
eddig még nem csalodtam.
9/11 anonim válasza:
Csomagban soha. Harmadik gyerekem kisfiú. Sok ruhát kaptam kölcsön, de ha valami megtetszik a tesz-veszen, akkor ott veszek neki, de csak pár darabot.
10/11 anonim válasza:
TeszVeszen szoktam "vadászni" rájuk. Általában darabonként veszem, igyekszek úgy , hogy egy eladótól többet, így postát spórolok. Csamogat is vettem már, de arra figyelni kell nagyon, több ismerősöm is megjárta már. Sokan öszeszedik a turikból és úgy árulják, szakadtan, büdösen, koszosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!