Ezt venném meg, vélemények?
Figyelt kérdés
3. babámat várom és tápszeres táplálásra kell készülnöm sajnos, korábban aventes és dm-es üvegeket próbáltunk, de egyik sem volt az igazi, ezzel szimpatizálok most...
2014. máj. 20. 14:12
1/11 anonim válasza:
Sokan dicsérik, én nem ismerem. Nekünk Mam-os volt/van, az nagyon bevált.
2/11 anonim válasza:
én nem vennék 7ezerért egy egész készletet, sose tudhatod, hogy a babádnak nem lesznek-e preferenciái. az enyémnek az első pillanatttól kezdve voltak, így egy adott típusból egy darabot vettem, otthon kipróbálta és ha szerette, akkor jött a többi. volt, amit már 3 hetesen kidobatott velem :)
3/11 anonim válasza:
mi TT-t használtunk. van rajta levegőző szelep-ez hasfajasra hajlamos babaknak ideális.könnyű elmosni.csak az eletkornak megfelelő cumit kellett rajta cserélni,de azok is prémium minőségűek.nem mondom olcsónak,de megéri szerintem.két éves lesz a fiam,nemrég hagyta el a cumisuvegen való elalvast,de az üvegek még mindig kitűnő állapotban vannak!
4/11 anonim válasza:
Én most várom az első babámat és Chicco step up cumisüveget készülök venni. Épp az előbb tettem kérdést ki.
5/11 H.Orsolya válasza:
Mi is a Mam-osat használtuk/juk. nagyon jó a szilikon része (illeszkedik a pici szájához) , és a tisztítása is könnyű, mert teljesen szétszedhető :)
6/11 anonim válasza:
ami kimaradt: probabol csak egyet vegyél, mert ha nem fogadja el a Kicsi,akkor penzkidobas.
7/11 anonim válasza:
nekünk is ilyen van, nagyon bejött.Viszont ahogy előttem írták, 7e nem kevés, próbáld ki egy üvegen, hogy ezt elfogadja-e
8/11 H.Orsolya válasza:
jah és vannak az alján levegőző lyukacskák :)
9/11 anonim válasza:
Első babámat várom, én is ezt a márkát választottam (igaz csak egy darabot veszek, mert nagyon bízok benne, hogy sikerül szoptatnom). De azt sok helyről olvastam, hogy a babák szeretik és elfogadják, mert a kialakítás olyan, hogy az anyamellet formázza, így nem szokott probléma lenni az elfogadással.
10/11 anonim válasza:
DR. Brown's. Próbáld ki azt is, nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!