Dunakeszi Szent Erzsébet óvodáról tapasztalatok?
Arra lennék kíváncsi, hogy kinek mi a tapasztalata magáról a helyről, a dolgozókról.
Milyen a légkör, a vezető..... minden érdekelne.
Előre is köszönöm :)
Egyszer jártam ott, egy ott dolgozónak vittem be egy iratot. Nekem olyan volt, mint egy szekta. Úgy kell köszönni mindenkinek, egymásnak és idegennek is, aki belép, hogy: -Dicsértessék a Jézus-Krisztust. Mikor visszaköszöntem, hogy -Jó napot kívánok! , akkor néztek meglepetten.
Ismerősöm lánya jár oda, pozitívum, hogy nincs csúnya beszéd és durvaság, viszont az életben van sajnos, így a gyerek mikor tanulja meg megvédeni magát? De lehet, hogy ezt rosszul gondolom.
Az ismerősöm elmondása szerint a nagycsopisokat is bőszen igyekeznek rávenni a délutáni alvásra, viszont szeptemberben a suliban nem fognak tudni aludni, így kár ezt erőltetni szerinte, mert így csak a gyerekeknek lesz rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!