Debrecen, Dr. Horváthné B. Erzsébet védőnőről vélemények? Tapasztalatok?
Azt hiszem hozzá tartozom körzetileg, most néztem meg a neten.. (Tócóskerti körzet)
Csak kíváncsi vagyok, hogy milyenek a vélemények, mert kicsit félek a védőnőktől.... olyan sok rosszat hallani.. és én amúgy is nem kevés túlsúllyal kezdem a terhességet... :(
Remélem aranyos :)
A testsúlyod miatt a védőnő nem fog bántani vagy cikizni. A védőnők főiskolát, egyetemet végzett szakemberek. Maximum segít neked abban, hogy kordban tartsd a súlyod, lehetőségeidhez és állapotodhoz mérten egészségesen étkezz és mozogj (kismamatorna, baba-mama torna).
Lényeg, hogy Te is őszinte legyél vele.
A kapcsolat mindig kétoldalú, amikor sok rosszat hallasz, legyen benned ezekkel kapcsolatban kétely, mert a másik fél álláspontját nem ismered.
Név szerint szerintem itt senki nem fog véleményt mondani, mivel az akár személyiségi jogokat is sérthet.
Ne izgulj, inkább mielőbb keresd fel, hogy kiállítsa neked a gondozási könyvedet és megbeszélhess vele mindent, amit tudnod kell és választ kapj arra, ami aggaszt.
Boldog babavárást :)
Köszönöm, nem gondoltam, hogy rögtön előítéletekkel állítanék, oda, de tényleg sok olyan kérdést láttam már fent, ahol elmondták akár név szerint is a véleményüket a kismamák akár jó volt akár rossz! Csak egy kis biztatásra van szükségem :D
Igazából még azt se tudom mikor menjek el hozzá, most vagyok 7 hetes, és január 15 ig nagyon be vagyok táblázva, mert sajnos sok orvoshoz kell járnom, (endokrinológus, homeosztázis, nőgyógyász, előző vetélések miatt) meg vizsgázni is fogok, addigra mire végzek a vizsgáimmal pont 12 hetes körül leszek...
Akkor még nem késő elmenni? Vagy hamarabb menjek?
Az első találkozás kicsit több időt vesz igénybe, mert a gondozási könyv kiállítása, beutalók kiállítása, az eddigi leleteidnek az áttekintése, szűrővizsgálatok több időt igényelnek, mintha már másodszor mennél.
Az a legbiztosabb, ha telefonon felhívod és ő megmondja, hogy meddig érsz rá várni. Lehet, hogy rugalmasan meg tudtok egyezni egy olyan időpontban, ami Neked is alkalmas.
Na felhívtam és csütörtökön megyek hozzá, pénteken töltöm a 12 hetet, szóval hétfőn megyek a 12 hetes vizsgálatokra és addigra már meglesz a könyv..
Amúgy a telefonban nagyon kedvesnek tűnt a védőnő :D Szóval köszönöm a válaszokat, főleg azt ami nem is arra válaszolt mint amit kérdeztem!
Gondoltam leírom, hogy kedves volt, hátha még valaki majd keresgél róla...
Nem tudom miért vagy ilyen utálatos....
Amúgy meg úgy látom nem magamba beszélgetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!