Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Decemberben lesz 3 éves a...

Decemberben lesz 3 éves a lányom. Úgy néz ki nem vették fel az óvodába, ahova beírattam. Mit tehetek? Nagyobb testvére ide jár, és januártól dolgoznom kell (ene).

Figyelt kérdés
2014. máj. 5. 21:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem is értem,hogy ha az egyik gyereked jár az egyik oviba,miért kéne a másiknak máshova mennie?

Rám is rám hozták a szívbajt,mikor mondták,hogy nagy eséllyel nem veszik fel a fiamat a megjelölt oviba...hogyan oldjam meg,hogy 2 gyerek 2 helyre járjon úgy,hogy gyalog így is 1 óra minimum a közelebbi oviból a hazaút...aztán csak sikerült rám figyelnie és leesett neki,hogy van már egy ovisom,így automatikusan oda fog járni.Csak kérdéses,hogy idén kezdhet-e. Jó lenne...nem örülnék annak,ha 2 heten múlna,hogy idén kezdhet-e!

2014. máj. 7. 00:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Jegyzőnek írjál sírós fellebbezést.

Ugyanezt a kérdést tettem föl,csak az én fiam február elején tölti a 3-at.Nekem nem is engedte az óvoda vezető,hogy beírassam,mert úgyse veheti föl.A bölcsi pedig azt mondta,hogy ha föl is vennék 3 éves korától oviba kell vinnem.Csak kérdem,melyik óvodába ha be se írathatom.Csak reménykedhetek hátha lesz valami csoda,mert tenni nem tudom mit tehetnék.Januárig ezen fogok stresszelni.Főleg ahogy telik az idő.Még annyi,hogy mondta az óvónő majd vigyáz a gyerekre anyósom nyáron.Köszi.Bocsi,hogy érdemben nem válaszoltam.

2014. máj. 7. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!