Ha azt szeretném, hogy a 2 és fél éves kisfiam januártól oviba járjon, akkor be kellett volna íratnom már tavasszal?
Figyelt kérdés
Nem mentem el beiratkozni, hisz nem volt szobatiszta, kikötés, hogy csak akkor veszik be ha szobatiszta. Májusban még esélyét sem láttam szobatisztaságnak, így nem is törődtem vele. Mára viszont szobatiszta lett, és gondoltam januártól mehetne, de nem tudom, hogy mehet e így.2013. okt. 17. 09:43
1/9 anonim válasza:
Igen, be kellett volna iratni tavasszal. De beszélj az ovival, lehet így is beveszik januártól.
2/9 anonim válasza:
igen,be kellett volna íratni.De telefonálhatsz,vagy bemehetsz érdeklődni.
3/9 anonim válasza:
Merre laktok? Mert ha nagyváros, ott általában telítettek az ovik, nagy valószinüséggel ott nem vennék be előzetes beiratás nélkül. Kisebb településeken megoldható. De ott sem mindig.
4/9 anonim válasza:
Betoltott harom eves kortól mehet a gyerek először oviba. A legtöbbször év közbeni kezdést nem szoktak engedni, de próbáld meg, veszíteni valod nincs. Miért lett most sürgős az ovi, ha nem titok?
5/9 A kérdező kommentje:
Reméltem, hogy rosszul gondolom. De azért egy telefont megpróbálok majd. Ha nem hát nem.
Nem lett sürgős, eleve szerettem volna ha jár bölcsibe, gyerekek közé, de mivel nincs a közelünkbe így nem ment bölcsibe. Szeretném ha járna oviba. Ennyi.
2013. okt. 17. 09:56
6/9 A kérdező kommentje:
Kisvárosban lakunk. Talán nem lesz gond, és beveszik, de ha nem akkor sincs baj, csak jobb lenne neki ha gyerekek között lenne:-)
2013. okt. 17. 09:57
7/9 anonim válasza:
tavaszal kellet volna beiratni akor tudott volna januárba kezdeni.
8/9 anonim válasza:
Ha kapsz választ,írd meg légyszi.
9/9 A kérdező kommentje:
Lehet vinni, van évközbeni beíratkozás.
2013. okt. 28. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!