Hogyan oldja meg egy egyedülálló anyuka a munkába járást budapesten?
Sziasztok!
Érdekes helyzet adódott a családomban.A nővéremet fel tudnám hozni Budapestre dolgozni, de mivel egyedülálló anya, nem tudná megoldani a munkába járást.
Mivel 6-órára kéne járnia, a kisgyerek (3-éves) óvodai ellátása nem megoldható mert az óvodák 6-7 órától vannak nyitva.
Nem hiszem el hogy erre nincs megoldás!
Persze megoldható lenne egy bébiszitter alkalmazásával de félek ez jelen pillanatban anyagi szempontok miatt nem lehetséges.
Jelen helyzetben a nővérem nem tud kikeveredni a hiteléből(CHF), mert bár állása lenne, nem lehet megoldani mert van egy 3-éves gyereke.Ez most komoly?
Én teljesen vakon vagyok a témában, nincs gyerekem, azt sem tudom merre van a legközelebbi óvoda, de a testvéremnek segíteni szeretnék mert komoly gondjai vannak.Ha valaki tud valami okosat mondani erre a helyzetre kérem segítsen.
Üdv.
Ferenc.
Vannak még úgy tudom, hetes óvodák talán. Ha minden kötél szakad, oda is meg lehet próbálni beadni a kicsit. Nem a legideálisabb megoldás, de indulásnak megfelelne.
Otthon is egyedül él a nővéred?
Sajnos én nem tudom vinni/hozni mert folyamatosban dolgozom,rokonaink nem élnek a közelben, így meg vagyunk szorulva kissé.
Mostantól kényszerül egydül élni, mert a napokban küldte el a gyerek apját(többszöri félrelépés után), és ezzel a munkája is megszünik.
köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!