Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Aki óvodát-csoportot váltott,...

Aki óvodát-csoportot váltott, miért tette?

Figyelt kérdés
Óvónővel, vagy esetleg a gyerek beilleszkedésével voltak gondok?
2014. ápr. 3. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Óvodát. Mert az óvónő viselkedése nem volt elfogadható.
2014. ápr. 3. 09:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Csoportot nincs értelme váltani, lehetnek átszervezések az oviban.

Mi iskolát váltottunk a tanítónő miatt. Óvodában is csak ezt tudom elképzelni indoknak.

2014. ápr. 3. 09:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves első, megírnád mi volt a probléma az óvónővel? Mi is váltani szeretnénk (ezért)...
2014. ápr. 3. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Most szept-től megy másik oviba.

Ok: vegyes csoport és elballagtak a barátai és jöttek helyette picike újak és unatkozik köztük, nincs korosztályos barátja, emiatt sokat sír, nem szeret járni, ráadásul az óvónők sem kezelik megfelelően a vegyes csoportot. Az új oviban tiszta csoportba fog járni, így biztos lesz barátja korosztályából és remélem újra szeret majd ovis lenni mint tavaly.

2014. ápr. 3. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Óvodát váltottunk. Vegyes csoport volt, nem voltak más kicsik, csak 6-7 évesek, nem találta fel magát a 3 éves fiam, nem játszott vele senki, elzavarták a többiek, ő ezért általában összedöntötte a játékaikat, ami meg az óvónőknek nem tetszett.

Fél év alatt nem rajzoltak soha, a tornacuccot bekérték, de egyszer nem volt rajta. Azt mondták, nincs idejük a kicsikkel rajzolgatni, a nagyokkal feladatlapoznak, a kicsiknek eközben csendben el kell foglalniuk magukat.

Voltak ennél durvább dolgok is...

Fél év után kivettem (márciusban), köv. év szeptemberében kezdett egy sima, korosztályos csoportos oviban. Szereti és én is nagyon elégedett vagyok!

2014. ápr. 8. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!