Oviban nem mosnak fogat a kiscsoportosok?
Figyelt kérdés
Kislányom csoportjában 3-4 éves gyerekek vannak. Nekik biztos, hogy nincs délben fogmosás. Talán a nagyobbaknak se, mert úgy emlékszem nincsenek is fogmosó poharak, fogkefék a mosdóban, amit három csoport használ.
Hogy lehet ez?
2014. febr. 15. 17:59
11/17 anonim válasza:
Nálunk a múlt félévben köpni tanultak, januártól viszont fogmosás van, minden csoportszobához külön mosdó tartozik, ott sorakoznak a poharakban a fogkefék.
12/17 anonim válasza:
nálunk is mosnak fogat.kiscsoportban.
13/17 anonim válasza:
Nálunk is mosnak. Januárban kezdett a fiam, épp ma cseréltem ki a fogkeféjét, mert már kezdett elkopni. Ő pl köpni az oviban tanult meg, itthon hiába mutogattam neki, nem sikerült, egyik nap este meg simán ment már neki.
14/17 anonim válasza:
Nálunk januártől mosnak fogat.szeptemberben kezdett,kiscsoportos. áprilisban lesz 4évrs
15/17 anonim válasza:
Nálunk se mosnak,ami zavar,mert itthon sikáljuk rendesen és sajnos a lányom fogai,mint kiderültek nagyon is hajlamosa a szuvasodásra,így örülnék,ha ebéd után mosnának,de az ovi azt mondta,hogy kiscsoportban nem foglalkoznak vele :/
16/17 anonim válasza:
Nálunk sincs miniben és kicsoportban fogmosás, én is furcsálltam, középsőben már mosnak. Addig csak öblítenek, ez volt az óvónő válasza. Itthon meg már az első fogak kibújásánál mossuk, 4 éves egyedül is meg tudja már mosni. Ez van....
17/17 anonim válasza:
Nálunk kis csoportban köpni tanultak, de szájvízzel, nem csak úgy simán. Azóta fogmosás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!