Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kiscsoportosok Anyukái! Meg...

Kiscsoportosok Anyukái! Meg vagytok elégedve az ovival? Többi lent!

Figyelt kérdés
Gyermeked szereti? Hányan vannak a csoportban? Nem bántátok meg, hogy abba az oviba jár?
2013. okt. 23. 09:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Vegyes csoport van, összesen vannak 16-an.

4 nagycsoportos, 3 kiscsoportos, a többi középsős.

Nagyon szereti, 2 nap alatt beszokott az oviba.

2013. okt. 23. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon! Körzetes ovi, pici a többihez képest, 5 csoport, 17-20 fős csoportok, és nincs sok pénze, nincs sok játék az udvaron, de olyan ötletesek és kreatívak az ott dolgozók, jó a szülői közösség is, öröm oda járni. A kislányomnak első nap kellett csak, hogy bent legyek, másnaptól már egyedül volt bent. 19-en vannak a csoportban, a régiből maradtak 6-an, a többi mind új gyerek, abszolút vegyes társaság, nagyon jó kis csapat jött össze. Két nagyon jó óvónőnk van, mindent megoldanak, kirándulást szerveznek, minden tiszteletem az övék, hogy ennyi idő után sem látszik rajtuk, hogy kiégtek volna. Szóval igen, nagyon örülök, hogy nem érdekelt, hogy nem lesz ezer különfoglalkozás délutánonként, nem lesz pónilovas ovis rendezvény, nincsenek tele szuper játékokkal a csoportszobák és az udvar. Ez egy tisztességes kis ovi, nincsenek elszállva maguktól, és a gyerekek jól érzik magukat ott! És ami külön tetszett, hogy ami pénzük van, azzal nagyon jól gazdálkodnak, pl a nyílászárók mind újra vannak cserélve, így nem húz be a hideg a gyerekekre télen, a kapu pedig biztonsági kódos, nemcsak kallantyú van a tetején.
2013. okt. 23. 14:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretjük az ovit, én és lányom is.

2 oviba vették fel, de egyböl tudtuk, hogy ide akarjuk iratni.

Nálunk vegyes csoport van, 24 gyerek 3 gondozóra délig. (nekünk nincs ebéd helyünk sajnos) déltöl pedig csak 15 gyerek van 2 gondozóra.

Imádja a lányom, nekem volt egy kis bajom, mert 2 ovónö elment most(betegség ßés terhesség), és most vesznek fel újabb embert, és eddig csak 2 gondozó volt velük, amit én keveseltem, de meg fog oldódni decemberig a probléma.

2013. okt. 23. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, hála az égnek, de főleg az óvónéniknek..:-))

A lányom 3 éves, tavaly bölcsibe járt, oda is, ide is elég zökkenőmentesen beszokott, de a bölibe nem szeretett járni, ide imád. :-)

25en vannak, vegyes csoport, 13kicsi, 6 középsős, a többiek nagyok.

2013. okt. 23. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyelőre igen, remélem így is marad. :)

A fiam örömmel megy reggel, nem sír. Vegyes csoportok vannak, a létszám nálunk 27 fő.

2013. okt. 24. 12:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mentek a kezecskék :-).
2013. okt. 25. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!