Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Oviban nem mosnak fogat a...

Oviban nem mosnak fogat a kiscsoportosok?

Figyelt kérdés

Kislányom csoportjában 3-4 éves gyerekek vannak. Nekik biztos, hogy nincs délben fogmosás. Talán a nagyobbaknak se, mert úgy emlékszem nincsenek is fogmosó poharak, fogkefék a mosdóban, amit három csoport használ.

Hogy lehet ez?

2014. febr. 15. 17:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nálunk minden csoportban mosnak fogat.
2014. febr. 15. 18:02
 2/17 anonim ***** válasza:
Nálunk mosnak.
2014. febr. 15. 18:08
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mosnak. A mosdót 4 csoport használja, de mindenkinek van saját pohara, benne a saját fogkeféje, alatta lóg jelek szerint a saját törölközőjük.
2014. febr. 15. 19:27
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mosnak.
2014. febr. 15. 19:39
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is mosnak a 3-4 évesek is. Vegyes csoport, előbb a kicsik mennek a mosdóba, utána a nagyok. Ebéd után járok a gyerekért, mindig megvárom a mosdózás-fogmosást is. A csoportnak saját mosdója van, jelekkel ellátott poharakban ott a fogkefék.
2014. febr. 15. 20:12
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

November óta van fogmosás az oviban. 3 csoport használja a mosdót, ki van rakva a fogmosó pohár+kefe és a fogkrém.

Kérdezz rá, mert szerintem van fogmosás minden oviban.

2014. febr. 15. 21:00
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

egy oviba járnak a gyerekeink? szerintem csak nálunk nem mosnak fogat....

óvónő azt mondja, hogy ebéd után a pisilés-kézmosás-alvóka begyűjtése is sok még, ezért nem mosnak fogat, még nem készek rá :O

nem is értem...

2014. febr. 15. 22:33
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem készek rá?? Ne már.. ilyen van?? Én tuti szóvá tenném, itthon az első fogak kibújásától mostuk a fogát, ami 1 éves kora körül volt, 2 évesen már egyedül mosta, az oviban meg nem mosatnak fogat velük? Nyilván nem olyan alaposak még, de ha nem csinálják akkor 5 évesen sem fogják rendesen mosni.
2014. febr. 15. 22:41
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

nyilván nem az ovi feladata megtanítani a gyerekeket rendesen fogat mosni. a 4 évesem is rendesen mos fogat egyedül itthon, egy nap 2x, nem így értette az óvónő. hanem a káosz miatt amit rendeznek ebéd után...

de, szóltunk, erre volt ez a válasz, hogy legyünk türelmesebbek, mert még a pisilés, kézmosás is kész káosz, tehát szerintük nem készek rá.

hidd el, minket is zavar és mondogatjuk... :(

2014. febr. 16. 00:02
 10/17 anonim ***** válasza:
Nálunk a bölcsisek is mosnak.
2014. febr. 16. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!