Nyugdíjba megy az óvónénink, milyen ajándékkal lephetnénk meg, amiről a gyerekek jutnának eszébe?
Figyelt kérdés
Csoportos ajándék lesz, kb. 10000Ft-ot tudunk rászánni+ valamilyen cserepes virág. Anyák napján adnánk át, mert már szabadságon van, és csak néha jön be az oviba.2014. febr. 4. 09:39
1/5 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen valami gyerekek által készített ajándék a nyerő egy nyugdíjas óvónéninek. Mindegyik gyerek rajzoljon valami olyat, ami az óvónéniről eszébe jut, sőt, lehetne minden gyerekről egy fotót készíteni, akár montázs formájában a rajzokkal "egybefűzni" és ez lehetne az egyik ajándék.
2/5 anonim válasza:
Én egy fotót adnék keretben. Kartonból lehet kivágni egy fényképtartó keretét, azt kiszínezni, és ráírni, felülre hogy A KEDVENC, alulra hogy ÓVÓNÉNINEK. És csinálni egy csoportképet, ahol minden gyerek vigyorog vagy integet, tehát vicces képet, nem komolyat.
3/5 anonim válasza:
én ezeket kaptam-óvónéniként:
fotós bögre(a szivem szakad,mert eltörték az oviban)
fotós bor-
egy könyv,amibe beleirták,hogy miért szeretnek-minden gyerek lediktálta az anyukájának(képzelheted...volt sirás-a neked van a legpihe-puhább simogatásod,meg hasonlók láttán)
vagy egy gyerekrajz -montázs,esetleg egy medál,a csoport logójával.milyen csoport-számos?állatos?
4/5 A kérdező kommentje:
Aranyos ötletek, én is valami hasonlóra gondoltam, hogy csinálok a fotókönyvet, amibe gyerekeket a jelükkel együtt, és nagyon tetszik ez az ötlet, hogy leírjuk, ki mit szeret az óvónéniben( az nagyon édes lehetett, és ez biztos a mi óvónéniknek is tetszene. Amúgy állatos csoportok vannak nálunk, és gondolkodtam, hogy egy cicás kulcstartóba, belevésetni a nevét.
2014. febr. 4. 11:07
5/5 anonim válasza:
3as vagyok-esetleg póló?fényképpel,vagy rajzzal,jellel,vagy a kezük nyomatával..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!