Óvodában eltűnt ruha esetén kell szólni az óvónőnek, dajkának? Vagy mit kell tenni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 19:24
1/6 anonim válasza:
ha szeretnéd visszakapni akkor nyilván ;)
nálunk olyan szokott előfordulni, hogy nincs jel a ruhában, az óvónő meg azt hiszi másé és rossz helyre teszi. szólok vagy átnézek a többi szekrényhez (nálunk nyitottak) és előkerül.
eddig 1x történt olyan, hogy elvették direkt, de amilyen suta volt a szülő, abban járatta a gyerekét tavasszal (mellény), így megláttam, megkértem a gyereket, hogy mutassa meg és benne volt a jelünk, ugye az én rajztudományommal :D
nem is értem az ilyet... :)
én akkor szóltam az óvónőnek, hogy visszavettem, szóljon majd a szülőknek, hogy mellény nélkül kell hazamennie a gyereknek :D
2/6 anonim válasza:
Szoljál, mert így nehéz lesz keresniük :-)
3/6 anonim válasza:
Soltam dadusnéninek,hogy eltünt egy 122es méretú pink pulcsink.S mondta hogy nyugodtan nézzük meg a többi szekrényt,melletünk lévőkét.Hátha oda került be. S ott volt,modtam h ez az igen.Megkereste benne a gyertya jelét, s mondta hogy oké.(gyertya a lányom)De van 1 külön,amiben a talált holmik vannak,ott nyugodtan kérdéds nélkül megnézheti bárki.
4/6 anonim válasza:
Nyugodtam meglehet keresni, segítenek is, de szülőin kirakják azokat a darabokat, amik ottmaradtak és lehet válogatni melyik kié.
5/6 A kérdező kommentje:
Eddig én is igy gondoltam...
2014. febr. 2. 16:05
6/6 anonim válasza:
Szolni kell és akor megkeresik ,lányom egyik csatja tünt el ,és megkeresték másnapra előkerült a lányom hajábol esett ki az údvaron .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!