Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Van itt olyan anyuka akinek...

Van itt olyan anyuka akinek ovodas gyermeke tejallergias?

Figyelt kérdés

Mit visztek be neki reggelire, uzsonnara? Hogy tudjatok megoldani munka mellett?

Esetleg tudtok ajanlani tejmentes peksutemenyt, amit keszen is lehet kapni, ha igen milyen uzletben?

Koszonom elore is a segitseget!

2014. jan. 10. 12:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

7 vagyok

A szójalecitin nem számít. Azóta nem voltam LIDL-ben, de azért én is átolvasom majd újra. :)

Mi sem magán oviba járunk, és nekünk is van papírunk, de az óvoda közölte, hogy nem tudják biztosítani az ebédet a mostani megrendelőjüktől, és mi is úgy visszük, hogy elvileg minden adag kajából, amit beviszek, egy kanálnyit levesznek és 72 óráig megőrzik. Ha jönne az ANTSZ, ez így szabályos.

2014. jan. 12. 14:32
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolso valaszolo!

Kepzeld ma akartam venni a Lidl-ben lanyomnak Belbacke sutit az oviba es nem volt, helyette egy teljesen ugyanolyan van csak mas fajtaju:Favorit a neve es sajnos azt irja rajta, hogy van benne tej. Nagyon szomoru lettem, hogy most mit viszek be szulinapokra, mert sajnos altalam sutottet nem lehet es az ovoneni azt szereti ha elore ott van mar egy zacsko edesseg, amit barmikor ha szukseg van ra elovehet. Igy nem kellszamon tartania sem mikor kinek van nevnapja, szulinapja.

2014. jan. 12. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!