Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Tényleg eltörölték, hogy 3...

Tényleg eltörölték, hogy 3 éves kortól legyen kötelező az óvoda?

Figyelt kérdés
Férjemtől hallottam, de nem találtam erről semmit. A kérdés csak azért foglalkoztat, mert a lányom decemberi, és így kizárt, hogy felvegyék azelőtt, hogy betöltené a 3-at. Itt nincs évközbeni felvétel. Viszont ha várunk egy évet, 3 éves és 9 hónapos mire kezdhet. Nem jár bölcsibe, és majdnem 3 évesen nem is szeretném beadni 1-2 évesek közé. Viszont nem terveztem ennyi ideig itthon maradni.
2013. nov. 28. 20:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Magánoviba jár (szerencsénkre). Nálunk is kétszer annyi gyerek van, mint hely. (16.vagyok)
2013. nov. 29. 07:07
 22/25 anonim ***** válasza:
Nálunk simán mehetnek a 2.5 évesek is, ha szobatiszták, áprilisban be kell íratni, utána kezdhet év közben is, ha esetleg nem lenne szobatiszta szeptemberre.
2013. nov. 29. 10:29
 23/25 anonim ***** válasza:
Én is igygondolom mint te utolsó és 9 es válaszadó. Miaz hogy nincs hely nemveszik fel ? Ha a munkahely kockán forog hogy elbocsájtanak valamit csinálni kell meg akinél már esetleg nemélnek a nagyszülök vagy betegek szülöknek dolgozni kell ott az ovoda köteleségük gondoskodni róla.
2013. nov. 29. 20:38
 24/25 anonim ***** válasza:
Előző! Ez addig rendben is van, de van amikor fizikai akadálya van, mert tényleg nincs hely. Már a zeneiskola udvarán is konténerek vannak, abban is csoportok. A település egyik végéről a másikba küldenek gyereket, mert esetleg ott még van 1-2 hely. Helyi közlekedés egyenlő a nullával, kétszeri átszállással közelíthető meg, a busz meg óránként 1x jár. Amíg biciklis idő van, addig annyira nincs nagy gond. Felvételinél rengeteg embernél úgy indítanak, hogy elutasítva, aztán ha veri a gyerek szüleje az asztalt, akkor esetleg becsúszhat valahová. Vagy nem.
2013. nov. 29. 21:20
 25/25 anonim ***** válasza:
Elsö pedig a fönök vagy akkor nista lové a megélhetésre épitsenek ovodákaz ha zsúfoltak meg vagyanek fel ovonőket. Ja Anyagi vállság üres az államkassza mi ?? Amire nemkell ara bezzeg van.
2013. nov. 29. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!