Ha lebetegedik a gyerkőc és felhívjátok az óvodát, akkor csak üzenetet hagytok vagy kéritek a telefonhoz az óvónénit vagy a dadust?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mi a szokás és nem akarom feltétlenül kihívogatni a csoportszobából őket.2013. nov. 22. 16:19
1/7 anonim válasza:
A mi ovinkban nem kell feltétlenül kihívni az óvónénit a csoportból, a dadus néniknek is el lehet mondani. Csak azt szoktuk kérni a szülőktől, hogy mindig kérdezzék meg, kivel beszéltek, hogy később ne legyen ebből gond (én szóltam xynak, az meg nem emlékszik stb.
Óvónéni
2/7 anonim válasza:
Nekem gyakran beteg a lányom amióta ovis lett. mindig betelefonálok, és szólok, hogy nem megy, mert beteg, de nem szoktam a telefonhoz hívni az ovinénit, mert nem szeretik
3/7 anonim válasza:
Csak betelefonálok, megmondom a nevet és a csoportot. Aki felveszi, az mondja hogy szól az ovónéninek.
4/7 anonim válasza:
nálunk nem az óvónőnek hanem a gazdaságisnak kell szólni. ő intézi az ebédet, így neki telefonálok. az óvónőnek meg ha hosszabban hiányzik, akkor szólnak, hogy ne számítson xy gyerekre :)
5/7 anonim válasza:
Én személyesen mentem be és mondtam le az ebédet utána még az óvonéniknek is szoltam ,nem lakok messze az óvitol,igy személyesen intéztem ezt .
6/7 anonim válasza:
nekünk mindig az óvónőt(a 2 közül bármelyiket) kell felhivni mobilon reggel 9-ig.
7/7 anonim válasza:
Nekünk megadták az óvónők a telszámukat,arra kell lehetőleg üzenetet küldeni, nem felhivni. Igy közvetlenül ők kapják meg. Nem is lenne idejük 5 percenként szaladgálni a gazd. irodába,mert telefonon keresik őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!