Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hánykor keltek, és hányra...

Hánykor keltek, és hányra értek az ovodába?

Figyelt kérdés
Lehet, munkahelyet váltok, és totál ideges vagyok. Sose jártam még 8-ra dolgozni (20 éve dolgozom) és most 8-ra kéne.. ami azt jelenti, hogy 7-re az oviban kéne lennünk. Jelenleg negyed 8-kor keltem, és 8-ra járunk. Nem tudom hogy fogjuk bírni, ráadásul bagoly típusú a gyerek is meg én is... :( Nálatok hogy van ez?
2013. okt. 21. 22:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy nem tudok érdemleges választ adni, de kíváncsi vagyok a válaszokra. A fiam is óvodás már, én még itthon vagyok a kicsivel. Viszont jövőre a kicsi bölcsis lesz, én megyek vissza dolgozni és nekem is nyolcra, vagy fél nyolcra kell mennem. És én is bagoly típus vagyok, meg a gyerekek is. Most ráérünk 9-ig beesni az oviba, de ha dolgozni megyek, akkor fél nyolcra legkésőbb be kell vinnem, hogy dolgozni is beérjek, plusz még a kicsit a bölcsibe.
2013. okt. 21. 23:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Míg dolgoztam 6-kor keltünk, 7-re már az oviban voltunk, általában az ovónéni előtt. Utána rohanás a buszhoz, mert fél 8-ra jártam dolgozni. Meg lehet szokni a koránkelést, biztos kell kis idő neki. Kezd el hamarabb ébreszteni, hogy fokozatosan szokta. Én most gyeden vagyok a tesóval, de már azon parázok, hogy 2 gyerekkel hogy fogom ezt megcsinálni...
2013. okt. 21. 23:04
 3/15 A kérdező kommentje:
Hétfőn kell igent vagy nemet mondanom erre az új munkára. Anyukám nem támogatja hogy váltsak, de ki vagyok készülve a mostanin. Fúrás, áskálódás, néha napi 9-10 óra "kötelező" bent lenni, nem érdekli őket, hogy gyerek van... Fizu sokszor csúszik, késve kapjuk meg.. előnye, hogy nem fizet rosszul és közel van. A másik meg.. rosszabbul fizet, (de fixen), messzebb van, viszont ott nem lennék idegbeteg.. (Néha gyógyszerhez is kell nyúlnom, mert azt érzem, hogy itt meghü.lyülök). Nehéz döntés, de nem akarok idegösszeomlást kapni. Azt hiszem a korán kelést is legyőzi ez a helyzet. Írjatok még lécci. :) Köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 21. 23:15
 4/15 anonim ***** válasza:
Én 6kor kelek a fiamat fél7körül keltem. 7kor indulunk itthonról, őt az apja viszi, mert neki esik útba melóba menet és háromnegyed 8ra járok.Nálunk a gyerek jól alvó, de én 2 lőtt sosem kerülök ágyba (mint a jelen példa is mutatja
2013. okt. 22. 02:31
 5/15 A kérdező kommentje:
És hogy csinálod hogy 2 után fekszel és 6-kor kelsz? :(
2013. okt. 22. 06:54
 6/15 anonim ***** válasza:

Mi is 8ra járunk, és ez már bennem is felmerült, hogy munkahelyet váltok, mert este viszont így 20h körül érek haza, gyakorlatilag nem is találkozom este a lányunkkal.

Megértem az aggodalmad, de sztem mondj igent az új helyre, ez nem normális, hogy már gyógyszert szedjél be, és utáljál bejárni...

A reggeli kelést mindketten meg fogjátok szokni, bár az első 2-3 hét biztos nehéz lesz, arra kell rámenjél a gyereknél, és magadnál is hogy este korán lefeküdjetek, de aztán majd beáll...

Sok sikert!

2013. okt. 22. 08:01
 7/15 anonim ***** válasza:
lányom 7kor kell és fél 8 ra megy oviba utána megyek dolgozni .
2013. okt. 22. 10:53
 8/15 anonim ***** válasza:

5:30-kor kelünk apával,lányomat 5:45-kor keltem és 6:10-ig elkészülnek apával (apa viszi oviba) és 6:30-ra bent vannak az oviban. Viszont délután én megyek érte a fiammal.

S ilyenkor 20-20:30 körül már alszik is a lánykám. Amúgy bagoly típusú volt ő is,de hamar átszokott a koránalvásra.

2013. okt. 22. 11:19
 9/15 anonim ***** válasza:

mondj igen az új állásra!

A gyereknek is jobb egy nyugodt anyuka mint egy idegbeteg mégha kevessebb pénzért is!

A korán kelést,korán fekvést meg megtudjátok szokni!

Hajrá!

ne vacillálj vágj bele!

2013. okt. 22. 13:31
 10/15 anonim ***** válasza:

Én 1/4 7-kor kelek, a fiamat 7-kor ébresztem.

Reggeli, mosdás, öltözés 3/4 8-kor indulunk otthonról.

Nagyon közel van az ovi és a munkahelyem is.

Van olyan ismerős, aki 3/4 7-kor indul otthonról, mert a belvárosban dolgozik, 8-tól.

2013. okt. 22. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!