Akkor engeded oviba a gyereket betegség után, ha már 1-et se köhög?
Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 16:09
11/12 anonim válasza:
Két hétig volt beteg visszavittem egészségesen hétfőn, rá két napra már köhögött és folyt az orra egy kicsit. Már nem vittem dokihoz, a többiek is betegek sajnos, én meg nem tudok itthon lenni vele, a héten csak 3nap az ovi, azt kihúzzuk valahogy. Szedi a gyógyszert, nem lázas. /Pénteken nevelés nélküli munkanap van nálunk/
12/12 anonim válasza:
Az orvosi igazolással nem értek egyet. Tapasztalat: már akkor is hozzák a gyermeket óviba mikor még javában beteg! Dolgozó emberek kérik a dátumot ne rúgják ki! Ne aggódj a gyermeked miatt ha meggyógyult mikor beviszed úgy is köhög hamar visszaesik mert a többiek újrafertőzik! 4 évig otthon lehetnél akkor vele. Na akkor egészséges lenne! Az óvoda erről szól sajnos. Majd iskolába változik. Törődj bele!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!