Akkor engeded oviba a gyereket betegség után, ha már 1-et se köhög?
Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 16:09
1/12 anonim válasza:
Akkor ősztől tavaszig sosem menne. 3 hete köhög, már nem tudom, milyen gyógyszert adjak be neki, a dokinéni is csak kísérletezik. Ok, itthon vagyok munka nélkül, nem baj, ha itthon pihen, de azért ezt nem sokan csinálják...
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor ha már jól van,de még azért köhécsel,attól mehet?
2013. okt. 20. 17:35
3/12 anonim válasza:
Ha már doki engedi,akkor mehet. Orvosi igazolás nélkül úgy se engedik.
Amúgy sima köhögéssel szoktam vinni.
4/12 A kérdező kommentje:
A doki már kiadta az igazolást,ha nem gyógyul,csak akkor kell visszavinni! Mivel gyógyul,ezért valószinű nem viszem vissza. De nem tudom,ha még fog köhögni néha,szóval nem 100%-os a meggyógyulása,akkor már vihetem-e?
2013. okt. 20. 21:25
5/12 A kérdező kommentje:
mármint hogy oviba vihetem-e,ha még azért köhécsel? Remélem érthető voltam.
2013. okt. 20. 21:26
6/12 anonim válasza:
viheted,és én vinném is az én gyermekem ilyen esetben,
7/12 anonim válasza:
Persze, vinném. Azért van különbség a betegség alatti köhögés és a betegség utáni között. A mi ovinkba is rengeteg gyereket hallok köhögni és látni hogy már nem betegek, nem prüszkölnek, nem taknyosak. Egyébként én is már egy hónapja köhögök a betegség óta, sajnos ez ilyen.
9/12 A kérdező kommentje:
Ha láza lenne akkor az orvoshoz vinném vissza,nem oviba...Ez nekem egyértelmű.
2013. okt. 21. 17:09
10/12 anonim válasza:
Van, akinek nem egyértelmű. Higgye el, ezt én mondom, egy óvónő... Sokan behozzák, mondván: a doktornő azt mondta, szerdán már jöhetünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!