Most hogy csináljam szerintetek?
Pici lányom két napja beteg, emiatt alig evett és alig aludt. (Hétfőn látta orvos, de csak találgatott, hogy mi lehet, mert még nem voltak normális tünetei, csak köhögés-orrfolyás) Ma voltunk megint, és végre kaptunk megfelelő gyógyszereket. Ebédidőre értünk haza, de annyira kikészült, hogy nem kérte az ebédet, letettem, azóta alszik. Igen ám, de legkésőbb 4-kor indulni kell a tesókért, onnan majdnem egy óra lesz, mire haza érünk. Ébresszem úgy, hogy előtte még egy evés is bele férjen, vagy inkább hadd aludjon, és az utolsó pillanatban keltsem indulás előtt?
Ti hogy csinálnátok?
Sajnos a kicsim egy betegség miatt speciális diétán van, semmi "rágcsálhatót" nem ehet, legalábbis amit egyedül a kezébe tudnék adni.
Amúgy az autót nem féltem. :) A nagyok elintézik amúgy is. :D
Csak attól félek, hogy mire 5 felé haza érünk, már nagyon éhes lesz, ma reggelire is alig evett...
Sajnos ezt most nekem kell megoldanom.
Almát és banánt is ehet, csak a banánt egészben nem tudja megtartani, mert egyből eltöri, az az autóban ugye a földön landolna, (és nem a tisztaság a gond), azt nem tudja megenni. Most nő egy őrlője, almát most csak pürésen eszi.
nem tudja felvenni. :)
Na mindegy 4-kor felkeltem, pár falat banán lesz, aztán cumisüveg, valami rostos gyümölcslével (inni szokott az autóban rendszeresen), a nagyok meg várnak picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!