Ti is tapasztaltátok ezeket a dolgokat, amióta óvodás a gyermeketek?
Gondolok itt arra, hogy jobb az étvágya mondjuk, ha nem bent alvós, hanem délben hazajön, akkor előbb elfárad, mint amikor még otthon volt és nem kell birkózni, hogy délután aludjon?:)
Mert én ezeket tapasztaltam, amióta megkezdte szeptemberben a fiam az ovit.
Illetve amikor ugye szobatiszta lett, akkor wc-be nem, csak bilibe pisilt, amióta ovis, azóta viszont csak wc-be pisil.
Meg hát a kézmosásért sem kell könyörögni, hanem alap dolog.:)
Vagy nektek milyen változások következtek be, amióta óvodás lett a gyermeketek? Írhattok pozitív, de akár negatív változásokat is.
Nálunk van pozitív is, negatív is...
Pl: ami negatív, és ami az én legnagyobb gondom, az az, hogy sajnos válogatós lett, azelőtt mindent megevett, most meg kiturkálja az ételből a neki nem szimpatikus "alkatrészeket"...
számomra pozitív, hogy sokkal barátságosabb lett, mármint úgy értem, hogy régebben zavarta, ha idegen gyerekek voltak körülötte...most már ő kezdeményez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!