Melyik óvodát ajánlanátok Miskolcon?
Van 3 a talonban, amelyik szimpi, de nem tudom, hogy milyen az "ellatas". Ugy ertem, hogy ne hanyagoljak el a gyereket es a tobbi. Ezen kivul sajnos azt se tudom, mit kellene figyelnem..
Sajna befurodtem a bolcsivel, ott se tudtam, mit nezzek, pedig sokan jonak mondtak. Mindegy, tehat az ovik:
dozsa gy., kassai, serhaz u.
Ha tudtok ovinevet ezekhez, megkoszonom :)
koszi
picit bovebben miert?
én anno gyakorlaton is itt voltam,úgyhogy nem volt kérdéses ha egyszer lesz gyerekem,és Miskolcon fogunk még lakni,akkor ide fogom beiratni.Most kezdte az ovit itt,1percre van tőlünk gyalog,ami nekünk nagyon sokat számit.
Csak jó tapasztalataim vannak mind az ovival,mind az óvónőkkel,dadussal,nagyon aranyosak!Sokat még nem járt a fiam,mert 1 hetet oviba van,1 hetet itthon betegen sajnos....
Koszonom!
Azert is kerdezem, mert sok ovi jo, de neha meg pont a dadusok nem jok :) Melyik csoportot ajanlanad? -mert itt is hallottam egyrol sajnos, akit senki nem javasol, viszont mas velemenye is erdekel.
Rendesen ellatjak a gyerekeket? Odafigyelnek rajuk, vagy hadd szaladgaljanak a nagyvilagba?
Vannak foglalkozasok, programok nekik?
koszi
a tobbirol senki nem hallott semmit ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!