Mennyire öltöztetitek be a gyermeketeket oviba?
nálunk 5 fok és közepesen erős, de hideg szél volt reggel.
a farmer alá adtam harisnyát rájuk, trikó+póló+hosszú ujjú póló+vékony kardigán és átmeneti kabi is volt rajtuk meg vékony, fület is takaró sapka. kb félútig mindketten fáztak még így is.
oké, hogy napközben a napsütés (ha van) felmelgíti az időt ,de reggel ez még nem játszik be és a szél nagyon is lerontja a hőérzetet. Különben is, valamelyest át kell állnia a szervezetnek, megszokjuk a hűvösebb időt, mint ahogy télen is jobban bírjuk, ha -10 után -15 jön a következő napokban, mintha a néhány nappal ezelőtti 16-18 fokos reggel után pl ma 5 fok volt ugyebár.
én egyáltalán nem éreztem túlzásnak a harisnyát, sőt, mivel még így is fáztak, sajnálom, hogy nem bélelt nacit adtam rájuk!
az udvaron is leücsörögnek homokozni, egy szál nadrágban tutira felfáznának, az meg nem hiányzik.
inkább rétegesen öltöztetem, aztán a napközbeni időjárás függvényében eldöntik hogy miben menjen ki az udvarra.
Bélelt nadrág, rövid ujjú póló, hosszú ujjú póló, vastag kapucnis felső, sapka.
Én csak azért nem adtam rá harisnyát, mert nem tudtam venni még rá az idén. Felénk úgy néz ki, hogy csak lányok laknak, mert mindenhol rózsaszín és lila harisnyát lehet kapni, abban meg elég bután nézne ki a fiam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!