Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Náthás gyerek ne menjen óvodába?

Náthás gyerek ne menjen óvodába?

Figyelt kérdés

Ma ki volt írva az óvodába, hogy nemcsak a lázas gyerek fertőz, hanem a náthás is, ezért kérik, hogy maradjon otthon a náthás gyerek, hogy ne fertőzze a többi gyereket, felnőttet.

Jó, persze értem én, de nem tudom mit gondolnak, mennyit lehet egy kisgyerekes szülő táppénzen? Mi ha muszáj nagyszülőkkel megoldjuk, bár két tüsszentéstől még nem tartom itthon őket, de mi van azokkal, akinél nincs nagyszülő, vagy más segítség?

Ezen most kiakadtam.

2013. szept. 17. 18:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Bocs, akkor valahogy összekeveredtem, ezzel egyet is értek, amit te írtál, hogy zöld trutyival ne vigyük be a gyereket, igazából attól várnám a megtisztelő választ a kérdéseimre, aki azt írta, hogy az áttetsző orrfolyással is hibát követünk el, ha bevisszük a gyereket, mert az is fertőz (ezzel semmi bajom, igaz amúgy), hogy hogyan kéne megoldani a fél éven át tartó orrfolyós gyereknél, hogy ne menjen ilyenkor oviba, bölcsibe stb.
2013. szept. 21. 09:18
 22/26 anonim ***** válasza:
43%

Ne haragudjatok, ovono vagyok, de kiakadok nehany valaszon.

Igen, aki nathas, az maradjon otthon. Akinek eleinte csak az atlatszos orrfolyasa van es kohog es ugy jon, kovetkezo heyre meg jobban belekerul es akkor mar zold valadek jon az orrabol es elhasznal egy nap 40 zsepit es megfertoz szepen mindenkit.

A tobbi szulo meg nekunk panaszkodik, hogy nem igaz, hogy nem birjak otthon fogni es igazuk is van, mert azok a szulok, akik viszont otthon fogjak a gyerekuket, ha kezdodik nala a natha, joggal vannak kiakadva.

A valasz arra, hogy mit csinaljon az, akinek hetekig taknyos a gyereke nem tudom, talan szedessen vele vitamint, es kezelje ki. Olyan azert nincs, hogy valakinek szeptembertol marciusig nathas a gyereke, legalabbis szerintem az nem normalis allapot.

2013. szept. 22. 14:03
 23/26 anonim ***** válasza:
Kedves Óvónő! De igen van. Kis túlzással, de sajnos vannak olyan beteges gyerekek, akik gyakorlatilag folyamatosan taknyosak egész ősztől tavaszig. És igen, szed vitamint, immunerősítőt a gyerek. Furcsállom, hogy nem találkozott még ilyennel óvónő létére....
2013. szept. 22. 18:55
 24/26 anonim ***** válasza:

Nalunk egy kislany volt, akit igy jarattak sokaig, hiaba jeleztuk, hogy nem lesz jo, az lett a vege, hogy olyan kozepfulgyulladast kapott, hogy majdnem korhaz lett a vege.

Ha otthon fognak egy gyereket es rendesen kikezelik, nem jar ugy, hogy honapokig folyik az orra.

2013. szept. 22. 19:25
 25/26 anonim ***** válasza:
Amelyik gyerek ősztől tavaszig taknyos,annak valami baja van,mert az nem normális állapot! Akkor el kell vinni fül-orr gégészhez! Nem bevinni óvodába! Én is fel vagyok háborodva,hogy nem érti meg néhány szülő,hogy a náthát virus okozza és fertőz!!! És fertőző gyereket nem viszünk közösségbe! Az átlátszó takony a virus jelenlétére utal! HA ezt nem kezelik,abból lesz a szövődmény,a sárga-zöld sűrű takony,a hurutos köhögés,torokfájás,tüdőgyulladás!!!
2014. márc. 25. 15:47
 26/26 anonim ***** válasza:
Akkor egy kérdésem nekem is van. Hogy kezeled ki az átlátszó taknyos gyereket?
2014. márc. 28. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!