Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Náthás gyerek ne menjen óvodába?

Náthás gyerek ne menjen óvodába?

Figyelt kérdés

Ma ki volt írva az óvodába, hogy nemcsak a lázas gyerek fertőz, hanem a náthás is, ezért kérik, hogy maradjon otthon a náthás gyerek, hogy ne fertőzze a többi gyereket, felnőttet.

Jó, persze értem én, de nem tudom mit gondolnak, mennyit lehet egy kisgyerekes szülő táppénzen? Mi ha muszáj nagyszülőkkel megoldjuk, bár két tüsszentéstől még nem tartom itthon őket, de mi van azokkal, akinél nincs nagyszülő, vagy más segítség?

Ezen most kiakadtam.

2013. szept. 17. 18:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%
mi a bölcsis beszoktatás 3. napjára betaknyosodtunk,felhívtam őket,vigyem-ne vigyem?azt mondták,nyugodtan vigyem,ez bölcsis kór,majd szólnak,ha már úgy látják,h maradjon otthon.Szerintem nem lehet ezt elkerülni ebben a szutykos időszakban...
2013. szept. 18. 21:46
 12/26 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Le lehet nullázni nyugodtan, nem megyek tőle a Dunának, de magyarázatot adni okosabb lenne és mindenképp ferrebb. Ez nem csak az előttem lévőnek szól, mivel nem tudom, hogy ő pontozott-e le, de mindenkinek aki igen. Várom a javaslatot, hogy az általam felvázolt esetben ki mit tenne?
2013. szept. 19. 09:27
 13/26 anonim ***** válasza:
75%

Egyetertek a 10-es valaszoloval. Sajnos nekunk sincs egyaltalan segitsegunk es baby sistert sem engedhetnenk meg magunknak.Kislanyom jovo heten kezdi az ovit (eddig itthon voltam vele, eppen azert mert nincs segitseg soha). Aztan nemsokara en is dolgozni kezdek, de nem tudom mi lesz ha folyton beteg fog lenni, mert itthon maradni nem tudok, vegul az allasom veszlik el akkor.

Szerintem sima orrfolyassal be lehet vinni a gyereket, ugyanis nem en lennek az egyeduli. Mas beviszi elfertozi a gyerekemet, aztan en lelkes, gondos anyukakent itthon maradok honapokig es munkanelkulive valok. Mig mas aki bevitte taknyosan sz... az egeszre.

Kivancsian varom a javaslatokat!

2013. szept. 19. 15:14
 14/26 anonim ***** válasza:
85%
11-es vagyok.még annyit,h szerintem dolgozni is sokan bemennek taknyosan,nem teheted meg,h mindig otthon maradsz,különben kirúgnak.az ember örül,h legalább munkát talál gyerek mellett...sajnos ez a helyzet Magyarországon..
2013. szept. 19. 15:22
 15/26 anonim ***** válasza:

igen, én is várnék magyarázatot arra hogy ilyenkor mi van? főleg a 7-es válaszolótól, aki nem érti miért GOND ez a szülőnek

és igen, az orvos kiadja az igazolást, mert egy náthás gyerek nem beteg

múlt hét közepén szóltak az óvónők, hogy köhög a gyerek, nézessem meg. másnap szabi, orvos, meghallgatta, megnézte, tényleg alaposan, semmit nem hallott, nem látott, jó hogy kiadja az igazolást

2013. szept. 19. 18:43
 16/26 anonim ***** válasza:
57%
10-es vagyok. Az én lányom is tegnap megfázott. És otthon tartottam, mert vannak nagyszülők, mint írtam. Bár bevallom őszintén nagyon gondolkoztam,hogy megtegyem-e, hogy ne vigyem, ugyanis jövőre, amikor már iskolás lesz, még ennyire se hiányozhat és ott már nem csak én leszek az, akinek számít, hogy ne hiányozzak túl sokat a munkahelyről, hanem a gyereknek is fontos lesz, különben lemarad a tanulásban. Én baromira megértem azokat a szülőket, akik a sima orrfolyással beviszik a gyereket, mert nem tudnak annyit otthon maradni. Nyilván azt nem értem meg, ha valaki zöld takonnyal, tüdőből köhögve és lázasan viszi be a gyereket, nem erről van szó.
2013. szept. 20. 09:00
 17/26 anonim ***** válasza:
43%

7-es vagyok.utolsó előttinek üzenném,gyakorolja egy kicsit a szövegértést

nem azt nem értem,hogy miért gond otthon maradni a gyerekkel,hanem nem vagyok megértő azzal,akinek gond otthon maradni a gyerekkel.ugyanis nekem is gond,én is dolgozok,és sem vagyok milliomos,de azok miatt,akik zöld taknyosan fulladva köhögve beviszik a gyereket,az én gyerekem is beteg lesz,és miattuk nekem is főhet a fejem,hogy hogy oldjam meg az otthon maradást

én mindent megteszek,hogy ne legyen beteg a gyerek,változatosan etetem,veszem neki a vitamint,ami természetes anyagból van,így 97 százalékosan felszívódik,minden nap inhalálom salvus vízzel,de ezek ellenére azok miatt,akiknek gond otthon maradni,beteg lesz a fiam,és nekem is gonddá válik az otthonmaradás

és ez egy körforgás,mert mindig lesz olyan,aki beviszi betegen a gyerekét,és az egész csoportot lefertőzi,mert neki gond otthon maradni.és ezáltal mindenkinek gond lesz.érted már?

2013. szept. 20. 10:10
 18/26 anonim ***** válasza:
56%
7-esnek. Én a 10-es vagyok. Ellentétben vagy önmagaddal. Itt a nagy többség egyetért abban, hogy zöld trutyival, lázasan, tüdőből köhögve, fosósan ne vigye be a gyereket nyilván. DE EBBEN MINDENKI EGYETÉRT ITT!!!! Te abba kötöttél bele első körben, hogy az áttetsző váladékos gyerekből lesz a zöld, ha felülfertőződik, tehát kvázi akkor is rosszat teszünk, ha bevisszük, mert szerinted akkor is otthon kéne maradni. Erre föl kérdeztem, hogy oké, valóban otthon KELLENE, de nem tud a szülő, mert különben ősztől tavaszig otthon kellene lennie és ezt nem tolerálja egyetlen munkáltató sem. Most utóbbi hozzászólásodban pedig te is a zöld trutyis gyerekről beszélsz. De nem erre vártuk a választ, hanem a fentiekre, ami nem érkezett meg számomra.
2013. szept. 20. 10:56
 19/26 JnéHN ***** válasza:
Én mondok egy jobbat, az én fiam az óvónénitől kapta el a kötőhártya gyulladást, így miatta vagyunk itthon már egy hete. De nemcsak mi, hanem mások is elkapták.
2013. szept. 20. 15:35
 20/26 anonim ***** válasza:

én nem vagyok ellentétben önmagammal,mert én a hetes vagyok és nem a kilences

én nem írtam felülfertőzött vizes orrfolyásról

2013. szept. 21. 06:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!