Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » 2 vagy több gyermekes Anyukák!...

2 vagy több gyermekes Anyukák! 4 évesem aludjon az óvodában, amikor itthon vagyok a 2 hónaposommal?

Figyelt kérdés
Volt bölcsis és tavaly ovis. Most új oviba járunk. Imádja a társaságot, nagyon pörgős, itthon nem is alszik. Nem tudom, hogy mi a jobb, ott aludjon vagy elhozzam. Tavaly aludt az oviban, csak itthon nem szokott. Én szeretem ha velem van, de nagyon szeret gyerekekkel játszani. Amire alvás után még van lehetősége. Itthon viszont velünk lehet. Bár a kis tesóval még képlékeny a napirend, így is nehéz pontosan ebéd után odaérni. Nem tudom mi a jó megoldás. Eddig nem aludt ott, de holnap szeretne. Ti mit tennétek?
2013. szept. 11. 15:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hazavinnem, egyertelmu.

Egy nem alvos gyereknek az oviban fekudni masfel orat kinszenvedes.

Vidd haza, ha nem is alszik, fekudjetek le egyutt, meselj neki, nezegessetek konyvet, nezzetek meg kozosen egy meset. Ez is pihenes.

2013. szept. 22. 14:17
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a Ti válaszaitokat is!

Kedves 21-es válaszoló! Bizony nálunk is hasonló lett a helyzet, mint Nálatok. Itthon nem alszik, de az oviban simán és boldogan:-) Szóval, megoldódott, csak én lelkiztem rajta, mert úgy gondoltam, hogy az lesz a jó, hogy hárman itthon vagyunk..és közben nem így alakult. Örülök, hogy Ő döntötte el, hogy ott alszik és így végül mindenkinek jó lett:-)

2013. szept. 23. 18:13
 13/14 A kérdező kommentje:
Ja, bocsánat, nem 21-es, hanem 10-es!:-)
2013. szept. 23. 18:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es! Bizony kínszenvedés nem aludni, de nem 1.5, hanem 2 óra! Én így jártam gyerekkoromban és utáltam, de nem volt választási lehetőségem:-( Viszont olvasni, mesélni, filmet nézni kevés időnk van ebéd után, mert a pici mellett most sajnos sokkal kevesebb idő van Rá!:-(
2013. szept. 23. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!