Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyire általános hogy az...

Mennyire általános hogy az ovi után a gyerek "megkattan"?

Figyelt kérdés

#megkattan
2013. szept. 10. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:

:) előfordul :)

fiam is folyton kezelhetetlen volt ovi után kis és középsőcsoportban, most tök normális! szerintem még vannak feles energiáik - nem úgy mint nekünk délutánra :) és sajnos mi is kevésbbé vagyunk már ilyenkor toleránsak...

2013. szept. 10. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:
teljesen..egész nap szabályok-kötöttség van-az én fiam úgy kezd,h fut2kört az oviban-mikor odaérek.tök ciki-de jön ki a feszültség.próbáljatok játszóterezni,mig jó idő van
2013. szept. 12. 13:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Az enyém is "megkattan"!

Szerintem akkor engedi ki magát,ott túl jónak kell lenni,mindíg azt kell csinálni amit mondan k nincs ellenkezés és mikor elhozom akkor van "szabadság"!

A múlt héten az egyik barátnőm szokatta be a fiát az oviba és mondta hogy látta hogy a fiam nem olyan felhőtlenül játszi mint itthon merthogy összeszoktunk járni néha így ismeri a fiam!

Szóval sztem olyankor engednek ki!

2013. szept. 13. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!