Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodai öltöztetésről kérdeznék?

Óvodai öltöztetésről kérdeznék?

Figyelt kérdés

Ha nem jött ki a folt maradéktalanul egy ruhából ráadjátok még az oviba azt a ruhát?

Használtan vásárolt ruhát ráadatok e oviba a gyerekre ?

Szobatiszta gyerekre bodyt már nem adatok?

2013. szept. 10. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem szörnyen gázos, csak egy pici folt van rajta, akkor igen (mondjuk fehéren az erős folt, hát nem, de nem is nagyon adnék fehér ruhát a gyerekre oviban:)).

Igen, még utcára is, mert vannak hibátlan gyönyörű használt ruhák is.

Nem, csak a macera van vele. Volt olyan body, aminek egyszerűen levágtam az alját, otthonra, hogy leegye magát kiváló volt.

2013. szept. 10. 09:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia!Ha nagyon halvány a folt,és nem feltűnő helyen van én ráadom,pl van egy halvány filctoll foltunk a pulcsi ujja alján,ettől még ráadom.Én használtat inkább itthoni játszósnak szoktam venni,bár van egy pár darabunk ami nagyon szép használtan is ,pl a mostani mellénye,vagy a kis kabátja,ezeket ráadom az oviban.Bodyt egyeltalán nem,az már nekik is macera a pisilisnél,inkább egy trikó és bugyi,ha mindenképp szeretnél valamit a felső alá.
2013. szept. 10. 09:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem feltünő a folt akkor igen.

Ruhánk szinte csak használt van.gy kezemen megtudom számolni hányszor vettem ruhát neki az 5 év alatt, annyit kap.De min újnak tűnik.

Részmről a bodyt már fél évesen nem adtam rá.Nem szerettem soha.

2013. szept. 10. 09:16
 4/6 anonim ***** válasza:

A picit foltosat, használtat is ráadom oviba is, ahogy játszótérre is. Azért ügyelek rá, hogy ne nézzen ki ágrólszakadtan, és olyan legyen a választék, ami jól áll neki, de igazából csak templomba és vendégségbe szoktam "kiöltöztetni" - bár soksor olyankor sem tart 5 percnél tovább a csoda :)

Bodyt azért nem adok rá, mert nehezen tudná ki- és begombolni magának vécézéskor és bele is lóghat. De hidegebb időben ügyelek rá, hogy elég hosszú legyen a pólója és takarja a derekát, ha leguggol.

2013. szept. 10. 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Én ezzel úgy vagyok, hogy itthonra és utcára tartom meg a szép ruháit, oviba meg azokat hordja amiket leronygolhat, eshet leehet (ott úgyse szedik ki rögtön a foltot én meg itthon már csak van amivel szenvedek és ki se jön...

Használtruhát én sose vettem... Angliából rendelek ruhákat mindannyiunknak (nike, lonsdale, adidas, everlast, karrimor, slazenger pierre cardin, lee cooper, stb stb stb...) így összel és tavasszal is egyszer.. általában 40 ezerért veszek ilyenkor+3500 a dhl szállítási költsége... nyomon követem a csomagunkat. gatwick-belgium-budapest így jön a csomag. ma érkezett meg a reptérre.. holnap jön a ruhánk házhoz! 5-7 nap mire itt van

2013. szept. 10. 09:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincs foltos ruhánk, szerencsére minden kijött eddig mosással. Szoktam használtan vásárolni, azokon nem látszik, hogy többedik viselője a lányom, úgyhogy ráadom az oviba. Mióta szobatiszta, nem adok rá body-t.

A ruháit egyébként én is Angliából veszem, az Asda áruházlánc George márkáját, mert olcsó, de nagyon klassz minőségű ruhákat árulnak. Pont a kedvező ára miatt nem zavar, hogy új és az oviban esetleg koszos, foltos lesz. Én úgy vagyok vele, hogy a ruha van a gyerekért, nem fordítva.

2013. szept. 10. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!